Valahol már vár Önre egy névre szólól defekt.

Tegyen meg további 80 km-t akár 80 km/óra sebességgel.*.

Kulcsfontosságú előnyök magyarázata

Az Ön autójára

Bármely TPMS rendszerrel felszerelt személyautóhoz. Amikor a műszerfalon kivillan a jelzőfény, Ön biztonságosan továbbhaladhat 80 km-t akár 80 km/h órával.

A Bridgestone DriveGuard az ideális útitárs gyakorlatilag bármely helyzetben az úton.

80
km
80
km/óra*

Biztonság

és kényelem

Az innovatív Bridgestone DriveGuard technológiával megőrizheti az irányítást egy defekt után, és biztonságosan továbbhaladhat 80 km-t akár 80 km/h órával, amíg biztonságosan meg nem tudja javítani vagy ki nem tudja cserélni abroncsát.

Kezelhetőség vizen

A Bridgestone DriveGuard abroncsok A besorolást kaptak nedves tapadás terén az EU abroncscímként, ez a legjobb teljesítmény nedves úton, rövid féktávokkal.*.

Alkalmazott kulcstechnológiák magyarázata

Innovatív

technológia

A saját szabadalmaztatott csúcstechnológiájú hűtőborda-kialakításnak köszönhetően a Bridgestone DriveGuard abroncsokban eloszlik a defektet követő hő és a súrlódás, így ügyfele még teljesen leeresztett kerékkel is megtehet akár 80 kilométert.

Csúcstechnológiájú
hűtőborda kialakítás

Megerősített
oldalfalak

Bármilyen a defekt,

a Bridgestone DriveGuarddal mehet tovább.

A Bridgestone DriveGuard segít megvédeni Önt mindenféle defekttel szemben, amire az úton számítani lehet.

Egy éles üvegdarab kivágta az oldalfalat, vagy egy hegyes szög kilyukasztotta a futófelület közepét - a Bridgestone DriveGuard segítségével még 80 km-t megtehet akár 80 km/óra sebességgel.*

* A defekt után megtehető távolság a jármű terhelésétől, a külső hőmérséklettől és a TPMS bejelzési idejétől függ. A Bridgestone DriveGuard nyári gumiabroncsok A besorolásúak az EU gumiabroncs címkék alapján a nedves tapadás terén. A DriveGuard gumiabroncsok kisteherautókhoz jelenleg nem elérhetőek, kizárólag abroncsnyomás-figyelő rendszerrel (TPMS) felszerelt személyautókhoz kaphatóak.

Érdekli Önt a DriveGuard abroncs?

Adja meg személyes adatait, és értesíteni fogjuk, amikor az abroncs elérhető!

?

€113.43
Ajánlott fogyasztó ár
Kapcsolatfelvétel preferált módja

Thank you!

** A Bridgestone DriveGuard SUMMER magas helyezést ért el a TÜV SÜD alábbi kritériumai alapján a 3 hagyományos gumiabroncshoz képest: aquaplaning egyenes úton, aquaplaning kanyarban, f��kezés szárazon és oldalirányú tapadás nedves úton. Közel azonos teljesítményt nyújtott versenytársaihoz képest nedves úton való fékezés és zajszint terén, és hasonló értékelést kapott kényelem szempontjából. A teszteket 2015. novemberében a TÜV SÜD Product Service GmbH végezte (jelentés száma: 713073923-5 – abroncsméret: 225/45 R17).