A Bridgestone az  A6 csarnokban a N° 109/206 standon volt jelen első ízben Teljes Abroncs Gondoskodás programjával, amely az OTR flotta üzemeltetők igényeihez igazodik a teljesítmény maximalizálásáért és a költségek minimalizálásáért folyó küzdelemben.    

A Teljes Abroncs Gondoskodás célja szoros ellenőrzés biztosítása az ügyfél számára az abroncs költségek vonatkozásában, ami a flotta abroncsai élettartamának maximalizálásában ölt testet. A program ezért három menedzsment pillérre épül: Teljes Abroncs Élettartam, Teljes Abroncs Szerviz és Teljes Abroncs Rendszerek.  

A Teljes Abroncs Élettartam célja az abroncs élettartam maximalizálása, ezáltal az abroncs óra költségek csökkentése kiváló és rendkívül tartós abroncsok biztosításával. A Bridgestone OTR abroncsok kiváló minőségükkel és nagy választékukkal tűnik ki, ami alkalmas minden igény kielégítésére a bányászat, az építőipar, az autópálya szolgáltatások és a kikötői ipar területén.  A frissen kibocsátott termékek és a felújított terep radiál abroncsok választéka - ideértve a világ legnagyobb ilyen termékét is - a Bridgestone standon megtekinthető volt.   

20.5R25 VSDR: az új, extra mély, minőségi abroncs rakodógépekhez és dózerekhez.  

A  VSDR az első számú mintázat az olyan szigorú környezetben végzett munkákhoz, mint az újrafeldolgozás, a bányászat és a kőfejtés . Az elődökhöz viszonyítva (a VSDL) a VSDR lényeges javulást mutat a bemetszési ellenállás és az abroncs élettartam tekintetében, ami jobb óra költség mutatót eredményez.   

875/65R29 VLTS: robosztus szerviz és tapadás csuklós dömperekhez.  

A  VLTS mintázatot külön a csuklós dömperekhez fejlesztették ki, amelyek sziklás vagy murvás felületen dolgoznak  bányaüzemekben, kőtörőkben és nagyméretű mélyépítési és építési területeken.  Elismert a hosszú élettartam, az erőteljes tapadás és a kiváló bemetszés ellenállás.  A most kibocsátott méret ideális termék a 40 - 50 tonnás gépekhez.  

26.5R15 VJT: nagy termelékenység kerekes rakodógépekhez 

A  VJT radiál sorozat kerekes rakodógépekhez és általános nehézségi fokú alkalmazásokhoz készült. A kiváló stabilitás és vezetési kényelem mellett a Bridgestone VJT minimális vibrációval rendelkezik nagy sebesség mellett, ami ideális a "rakodás és szállítás" műveletekhez.  Az erős oldalfalak biztosítják a termelékenységhez szükséges stabilitást, míg a váll védők minimalizálják a bemetszésekből és ütődésekből adódó sérüléseket.  

600/65R25 VSW: hóban és minden szezonban használható teljesítmény bulldózerekhez és géplapátokhoz   

A VSW mintázatot hóban, különösen az északi országokban történő használatra tervezték.  A széles kontakt felületek kivételes stabilitást és csekélyebb talaj nyomást garantálnak minimális felületi károsodások árán.      

59/80R63 VRF: óriás méretű nehézüzemű dömperekhez  

A Bridgestone bemutató  feltűnő eleme a világ legnagyobb terep radiál abroncsa. 5,2 tonna súlyával és a lenyűgöző 4,02 m átmérőjével különösen "tonna kilométer per óra" műveletekhez alkalmas. 

Ezt a hatalmas modellt a hatalmas 380 - 400 tonnás, szén és rézbányákban és olajhomokon dolgozó  dömperekhez szolgál  az egész világon.   

A Teljes Abroncs Szerviz olyan csomag, amely a járműveket maximális hatékonyság mellett üzemben tartja.  Kiterjed mindenre, amire egy flottának szüksége lehet, a flotta inspekciótól a professzionális szaktanácsadásig  az abroncsok csúcsformában tartásához a teljes abroncs élettartam maximalizálása érdekében.  

Az “OTR Elite” olyan európai  jelzés amelyet a Bridgestone dolgozott ki OTR abroncs dílereknek, akik a legjobb szerviz minőséget kínálják  e specializált piacon. Ez a garancia arra, hogy a Bridgestone ügyfeleket kiváló szakértelemmel és berendezésekkel rendelkező, auditált abroncs specialisták szolgálják ki  és a legjobb tanácsadást és értékesítés utáni támogatást nyújtanak és ezzel optimalizálják a Bridgestone OTR abroncsok teljesítményét és élettartamát.  

A Teljes Abroncs Rendszer a program harmadik pillére, ami a flotta üzemeltető számára mindenkor világos képet fest az abroncsok állapotáról.  A szolgáltatásokat hatékony nyomon követési és monitorozási  eszközrendszer támogatja: A Bridgestone TMS rendszere internet-alapú ellenőrző program, amely feljegyzi az abroncs nyomást, az állapotot és a mintázat mélységet és így pontos és megbízható jelentéseket készít az abroncsokról a teljes működési időszakon belül.  Az ATMS lehetővé teszi az ügyfelek számára az abroncs élettartam kiértékelését és az abroncs jövőbeli változásainak előrejelzését, ami segíti a flotta üzemeltetőt a költségek csökkentésében és a flotta kihasználtság maximalizálásában.