A Bridgestone Európában első alkalommal a Bauma 2016 kiállításon mutatja be iparági divíziójának integrált, gumiabroncsokat és gumitermékeket egyaránt tartalmazó portfolióját a kilátogató ügyfelek számára. A több mint 200 négyzetméter alapterületű Bridgestone stand tartalmi elemei és elrendezése egyaránt ezt a célkitűzést tükrözik – a szakkiállításokon megszokott, hagyományos termékbemutató helyett az egyedi igényekre szabott, helyszíni szakmai tanácsadásra koncentrálunk, így mutatva be ügyfeleinknek az egyetlen beszállítótól érkező, prémium minőségű gumitermékek szolgáltatásának előnyeit.

Total Tyre Care

A Bridgestone stand tematikus felépítése az elsősorban terepabroncsokat (OTR) használó ügyfeleink számára kialakított, Total Tyre Care koncepciót helyezi középpontba. Az integrált megoldás révén a Bridgestone egyszerre biztosít prémium minőségű gumiabroncstermékeket, szaktanácsadást és egyedi rendszereket, szolgáltatásokat és berendezéseket, amelyek együttes használatával a flottaüzemeltetők jelentős mértékben csökkenthetik a gumiabroncsokra vonatkozó vásárlói összköltséget.

A Bauma szakkiállításon jelen lesznek a Bridgestone szakértői, akik ismertetik majd a Total Tyre Care koncepciót, valamint bemutatják annak előnyeit. Egy építkezés munkakörnyezetének animációs modellje segítségével bemutatjuk a Bridgestone távérzékelő rendszereit, amelyekkel a gumiabroncsok nyomása és állapota folyamatosan figyelemmel kísérhető.

A Bridgestone prémium minőségű OTR terepabroncs portfólióját az alábbi gumiabroncsok képviselik a szakkiállításon:

  • a VHS2 új daru gumiabroncs (V-acél, közúti alkalmazás) amelyet nehéz rakományok nagy sebességű mozgatására fejlesztettünk ki;
  • a VLT (V-acél, L-tapadás) gumiabroncs, amely a kifejezetten a Volvo A60H, a világ legnagyobb csuklós vontatójára új méretben kifejlesztett dömpergumi;
  • valamint a német Rösler vállalat által kifejlesztett V-Tread BMT prémium minőségű újrafutózott abroncs, amely szintén a Bridgestone Total Tyre Care programjában résztvevő ügyfelek számára kínál további értéknövelt megoldást

A standon leglátványosabb eleme a világ legnagyobb abroncsméretében gyártott Bridgestone VRPS bányagép gumiabroncs lesz. A standra látogatók akár közös fényképet is készíthetnek a több mint 4 méter magas és 5 tonna súlyú abronccsal.

A Bridgestone ipari termékei

A standon szintén kiemelt helyen mutatjuk be a Bridgestone ipari termékeit, amely a bányászat és építőipar számára kínál szállítószalag-rendszereket, gumizott lánctalpakat, hidraulikus tömlőket, valamint a kezelőfülkék és a motorok rezgéscsillapítását biztosító gumiszerelvényeket.

A minden harmadik évben a müncheni Neuse Messe vásárcsarnokban megrendezésre kerülő Bauma 2016 a világ vezető szakkiállítása, ahol az építőgépek, építőanyag-berendezések, bányagépek, valamint építőipari járművek és berendezések legújabb termékei és szolgáltatásai kerülnek bemutatásra. A legutóbb 2013-ban megtartott kiállításra több mint 200 országból, mintegy 535 ezer látogató érkezett.

További információ kérhető: 

Boros Panna / Tóth Csaba Gábor
Premier Kommunikációs Iroda
Tel: 1/483-1860; 30/915-9002
Email: sajto@premiercom.hu 

Károlyi Kata
Bridgestone Magyarország Kft.
Tel.: 430-2796
E-mail: Katalin.KAROLYI@bridgestone.eu