Valahol már vár Önre egy névre szólól defekt.

Tegyen meg további 80 km-t akár 80 km/óra sebességgel.*.

Kulcsfontosságú előnyök magyarázata

Az Ön autójára

Bármely TPMS rendszerrel felszerelt személyautóhoz. Amikor a műszerfalon kivillan a jelzőfény, Ön biztonságosan továbbhaladhat 80 km-t akár 80 km/h órával.

A Bridgestone DriveGuard az ideális útitárs gyakorlatilag bármely helyzetben az úton.

80
km
80
km/óra*

Biztonság

és kényelem

Az innovatív Bridgestone DriveGuard technológiával megőrizheti az irányítást egy defekt után, és biztonságosan továbbhaladhat 80 km-t akár 80 km/h órával, amíg biztonságosan meg nem tudja javítani vagy ki nem tudja cserélni abroncsát.

Kezelhetőség vizen

A Bridgestone DriveGuard abroncsok A besorolást kaptak nedves tapadás terén az EU abroncscímként, ez a legjobb teljesítmény nedves úton, rövid féktávokkal.*.

Alkalmazott kulcstechnológiák magyarázata

Innovatív

technológia

A saját szabadalmaztatott csúcstechnológiájú hűtőborda-kialakításnak köszönhetően a Bridgestone DriveGuard abroncsokban eloszlik a defektet követő hő és a súrlódás, így ügyfele még teljesen leeresztett kerékkel is megtehet akár 80 kilométert.

Csúcstechnológiájú
hűtőborda kialakítás

Megerősített
oldalfalak

Bármilyen a defekt,

a Bridgestone DriveGuarddal mehet tovább.

A Bridgestone DriveGuard segít megvédeni Önt mindenféle defekttel szemben, amire az úton számítani lehet.

Egy éles üvegdarab kivágta az oldalfalat, vagy egy hegyes szög kilyukasztotta a futófelület közepét - a Bridgestone DriveGuard segítségével még 80 km-t megtehet akár 80 km/óra sebességgel.*

* A defekt után megtehető távolság a jármű terhelésétől, a külső hőmérséklettől és a TPMS bejelzési idejétől függ. A Bridgestone DriveGuard nyári gumiabroncsok A besorolásúak az EU gumiabroncs címkék alapján a nedves tapadás terén. A DriveGuard gumiabroncsok kisteherautókhoz jelenleg nem elérhetőek, kizárólag abroncsnyomás-figyelő rendszerrel (TPMS) felszerelt személyautókhoz kaphatóak.

Érdekli Önt a DriveGuard abroncs?

Adja meg személyes adatait, és értesíteni fogjuk, amikor az abroncs elérhető!

?

€113.43
Ajánlott fogyasztó ár
Kapcsolatfelvétel preferált módja

Thank you!

** A Bridgestone DriveGuard SUMMER magas helyezést ért el a TÜV SÜD alábbi kritériumai alapján a 3 hagyományos gumiabroncshoz képest: aquaplaning egyenes úton, aquaplaning kanyarban, fékezés szárazon és oldalirányú tapadás nedves úton. Közel azonos teljesítményt nyújtott versenytársaihoz képest nedves úton való fékezés és zajszint terén, és hasonló értékelést kapott kényelem szempontjából. A teszteket 2015. novemberében a TÜV SÜD Product Service GmbH végezte (jelentés száma: 713073923-5 – abroncsméret: 225/45 R17).