flying kick

BRIDGESTONE

AZ OLIMPIAI JÁTÉKOK BÜSZKE PARTNERE

TÖRTÉNJÉK BÁRMI, KÖVESSE AZ ÁLMÁT

 

Senki sem születik olimpikonnak. Nem csak erő és sebesség, hanem összpontosítás és kitartás is szükséges ehhez. A Bridgestone tudja ezt. Figyelemmel kíséri őket, segít nekik abban, hogy véghezvigyék és követhessék az álmaikat, történjék bármi.

BÜSZKÉN JÁRULTUNK HOZZÁ A LEHETŐ LEGJOBB OLIMPIAI JÁTÉKOK MEGRENDEZÉSÉHEZ

OLYMPIC GAMES

SZEREPÜNK A 2020-AS TOKIÓI OLIMPIAI JÁTÉKOKBAN

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy mi is hozzájárulhattunk a lehető leghatékonyabb és legfenntarthatóbb játékok megszervezéséhez, mind a sportolóink, mint a szurkolók, valamint a szervező város szempontjából.  Termékeinket a Tokió 2020 minden flottajárműve számára biztosítottuk, emellett több ezer munkatársunk önkéntesként is segített.

logo

TÖRTÉNJÉK BÁRMI, KÖVESSE AZ ÁLMÁT

logo

Senki sem születik olimpikonnak. Olimpikonná válni kell. Nem csak erő és sebesség kell ehhez, ennél sokkal többről van szó. Abszolút hangsúlyt fektetnek az álmaik felé vezető útra. Évtizedek óta figyelemmel kísérjük és elismeréssel adózunk a pályán lévőknek. Bárhová is viszi őket az útjuk, bármilyenek is a feltételek, ez a mi szenvedélyünk. Tehát bármit is szeretne elérni, legyen az olimpiai dicsőség vagy mindennapi cél, folytassa. Maradjon önmaga. Történjék bármi, kövesse az álmát.