Gumiabroncs technológiák

Bridgestone mezőgazdasági gumiabroncsok

A Bridgestone abroncsokkal a gumiabroncsok teljesítményének határait feszegetheti.

HARMONIZÁLÓ SZABVÁNYOK

Az Európai Gumiabroncs- és Felni-technikai Szervezet (ETRTO) harmonizálja a gumiabroncsok műszaki szabványait, és lehetővé teszi azok felcserélhetőségét. A traktorok gumiabroncsai történelmileg az új traktorgenerációkkal azonos ütemben fejlődtek. A nagyobb teherbírás és a nagyobb vonóerő biztosítása érdekében a megoldás először a gumiabroncs keresztmetszetének megnövelése volt. Ezért a szériák fokozatosan diverzifikálódtak a 85-ös szériától az extra nagy szériáig. Amikor azonban már nem volt lehetséges tovább növelni a gumiabroncsok keresztmetszetét, az IF és VF technológiák nagyobb teherbírást, jobb vontatási hatékonyságot és jobb talajkímélést is lehetővé tettek. Az IF és VF gumiabroncsok esetében a talpfelület nem szélességben, hanem hosszban növekszik. E műszaki szabványok mellett minden egyes gumiabroncsgyártó a gumiabroncs teljesítményének növelése érdekében a gumiabroncs exkluzív belső és külső alkatrészein alapuló szakértelemmel rendelkezik. Fedezzük fel a Bridgestone által javasolt összes abroncstechnológiát, amelyekkel a gumiabroncsok teljesítményének határait feszegethetjük.

Traktorgumiabroncs-technológiák

A VF abroncstechnológia előnyei.

A VT-TRACTOR VF technológiája

A "nagyon nagy hajlékonyságú gumiabroncs" (VF) olyan gumiabroncsszerkezetet jelöl, amelynek a váza nagyobb hajlékonyságú, mint a megfelelő szabványos gumiabroncsé. Ez a megfelelő szabványos gumiabroncsnál nagyobb hajlítási képességet biztosít, és ezáltal növeli a gumiabroncs lábnyomát. A terhelhetőséget is akár 40%-kal növeli. A szántóföldön az IF gumiabroncs alacsonyabb légnyomással működik, így csökkenti a talaj tömörödését, és ezáltal nagyobb terméshozamot biztosít. Közúton az IF gumiabroncs nagyobb terheket szállít, ami kevesebb szállítási ciklust jelent az úton. Időt takarít meg és csökkenti az üzemeltetési költségeket.
Fedezze fel a VF Bridgestone abroncstechnológiáit
NRO jelölés a gumiabroncson.

Keskeny felni opció (NRO) a VT-TRACTOR gumiabroncsokhoz

Az NRO jelölés lehetővé teszi az azonos méretű IF vagy VF gumiabroncsok esetében az ETRTO-szabványok által általában megengedettnél keskenyebb felni szélesség használatát. Ezzel elkerülhető a felni szisztematikus cseréje a VF technológia javára. A Bridgestone NRO jelölésű gumiabroncsok két egyedi oldalfaljelöléssel rendelkeznek, amint az a képen látható.

VT-COMBINE gumiabroncs-technológia

VT-COMBINE nagy teherbírás.

IF CFO és VF CFO a VT-COMBINE betakarítóabroncson

A Bridgestone IF CFO első gumiabroncsok és a Bridgestone VF CFO hátsó gumiabroncsok kombinációja a hagyományos gumiabroncsokhoz képest nagyobb terhelést, illetve azonos terhelés mellett alacsonyabb töltöttséget biztosít. Bridgestone VT-COMBINE, A nagy terhelés a ciklikus szántóföldi műveletek (CFO) során jelentős termelékenységnövekedést jelent. A VT-COMBINE abroncsokat úgy tervezték, hogy nagyobb terhelést bírjanak el, mint az egyenértékű szabványos abroncsok. A ciklikus szántóföldi műveletek különösen lehetővé teszik a ciklikus (ismétlődő) nagyobb terhelést, amikor a vágóplatformot megemelik, vagy amikor például a gabonatartály tele van, bizonyos körülmények között akár 86%-os terhelési bónuszt is.
Nézze meg a VT-COMBINE technológiáról szóló videót

Kiváló kopás- és sérülésállóság

Jobb kopás- és sérülésállóság.

Kiemelkedő keverék minden Bridgestone gumiabroncshoz

A Bridgestone mezőgazdasági gumiabroncsok kopásálló keverékből készülnek, amely növényi olajokat tartalmaz. A legújabb keverékkeverékünk az összes Bridgestone mezőgazdasági gumiabroncshoz részben növényi olajokból készül, felváltva némi kőolaj alapú olajat. A Bridgestone mezőgazdasági abroncsok új generációs futókeveréke még jobb kopás- és sérülésállóságot biztosít, mint a Bridgestone előző generációja.

Gyöngytechnológia

Nagyobb hajlítás alacsony nyomáson.

Gyöngy S-Line design

A Bridgestone egyedi és robusztus S-LINE gyöngyprofilja biztosítja a tartósságot szélsőséges körülmények között is, mivel kisebb nyomáson is nagymértékben hajlékony a talajtömörödés csökkentése érdekében, de nagy és folyamatosan változó terhelés mellett is.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Egy nagy farm légifelvétele.