A Bridgestone Csoport 2015-ben beszállítói partneri fokozatot nyert el a John Deere & Company vállalat (Deere & Company) kiválósági programja keretében. A beszállítói partneri fokozat a Deere & Company legmagasabb minősítési kategóriája, amelyet a Bridgestone egyrészt a kiemelkedő minőségű termékeivel és szolgáltatásaival, másrészt a folyamatos fejlődés iránti hosszú távú elkötelezettsége révén érdemelt ki.

A rangos kitüntetést a Bridgestone Csoport nevében a Bridgestone Americas, a Bridgestone Corporation amerikai leányvállalata vette át ünnepélyes keretek között az Iowa állambeli Bettendorf-ban. A Bridgestone Corporation európai leányvállalata, a Bridgestone Europe NV/SA az idén áprilisban Zweibrücken városában megrendezendő hivatalos ünnepségen veheti át az elismerést.

A globális Bridgestone Csoport a Deere & Company világméretű hálózata számára szállít mezőgazdasági és terep-gumiabroncsokat.

A Deere & Company kiválósági programjába tartozó beszállítók teljesítményét minden évben egy átfogó értékelési rendszer keretében minősítik, amelynek részét képezi a termékminőség, a költséghatékonyság, a szállítási határidők tartása, a szakmai támogatás, valamint az esetleges problémák gyors és hatékony megoldása. A kiválósági program a John Deere beszállítói osztályának kezdeményezésére indult el 1991-ben annak érdekében, hogy a vállalat egy hatékony értékelési rendszer keretében folyamatosan támogathassa beszállítóit a fejlődésben.

További információ kérhető: 

Boros Panna / Tóth Csaba Gábor
Premier Kommunikációs Iroda
Tel: 1/483-1860; 30/915-9002
Email: sajto@premiercom.hu 

Károlyi Kata
Bridgestone Magyarország Kft.
Tel.: 430-2796
E-mail: Katalin.KAROLYI@bridgestone.eu