Olaszországban, Bolognában november 7-től 11-ig várja látogatóit az EIMA, amely tökéletes helyszín a Bridgestone és a Firestone mezőgazdasági gumiabroncsok széles választékának, valamint legújabb termékünk, a Bridgestone VX-TRACTOR abroncs bemutatására.

Amióta a Bridgestone megjelent a prémium mezőgazdasági gumiabroncsok piacán 2014-ben, gumiabroncsaikat úgy ismerik, mint amelyek kombinálják a termelékenységet és hatékonyságot, miközben csökkentik a talaj tömörítését. A mezőgazdasági gumiabroncsok normáit egyre magasabb szintre emelte a kiemelkedő kapaszkodó és vontatási teljesítmény, az innovatív bordázat konstrukció, a nagyobb kopásállóság és a gumikeverék kőolajbázisú alapanyagának felváltása a fenntartható növényi olajokkal.

A Bridgestone abroncsválasztékának legújabb tagja – a standon a központi helyet elfoglaló termék (36. pavilon ‑ C9 stand) – az új Bridgestone VX-TRACTOR sem kivétel ezalól: „A Bridgestone prémium kategóriájú VX-TRACTOR gumiabroncs-választéka optimális teljesítményre készült a szántóföldekre és az utakra egyaránt. A nagy teherbírást a kitűnő vonóerővel és tartóssággal kombinálja” – mondja Mark Sanders, a Bridgestone EMEA mezőgazdasági üzletágának kereskedelmi vezetője.

A nagy teljesítmény biztosítására kialakított VX-TRACTOR abroncsot Rómában, a Bridgestone európai K+F központjában tervezték, gyártása pedig a Bridgestone spanyolországi üzemeiben folyik. Ellenálló karkasszal és hosszú, mély bordázattal kivételes vontatási teljesítményt nyújt a rendkívül hosszú élettartam mellett. A termék először 2018 októberében került a piacra számos különböző méretben.
A VX-TRACTOR csak egyike azoknak a gumiknak, amelyeket bemutatunk a Bridgestone standján, ahol egyebek mellett látható lesz még:

  • a Bridgestone VT-TRACTOR: ennek célja, hogy segítsen a gazdáknak a betakarítási termelékenység növelésében, miközben megvédi a talajt ‑ és a gazdák megélhetését is. A termék lényegét adó VF technológia csökkenti a talajtömörítést, biztosítva a jobb terménynövekedést, a gyorsabb munkavégzést és a nagyobb terhek szállítását. Mindezt 50 hektárra vetítve mindössze 36 literes üzemanyag-fogyasztással éri el.
  • a Bridgestone VT-COMBINE: az első gumiknál az IF CFO (Cyclic Field Operations) technológiát és a hátsó gumiabroncsoknál a VF-CFO technológiát alkalmazva a VT-COMBINE abroncsok segítenek a termelékenység növelésében, a talajtömörítés csökkentése mellett. Az S-LINE peremprofil biztosítja a tartósságot szélsőséges körülmények között is, a nagy teherbíró képességgel együtt.


A Firestone is hangsúlyos megjelenést kap a Bridgestone standon. A mezőgazdasági gumiabroncspiacon már több mint 100 éve az erő és megbízhatóság szinonímájaként jelen levő Firestone olyan megoldásokat dolgozott ki, amelyek növelik a hatékonyságot és a gazdák számára fenntarthatóbb munkavégzési módszereket tesznek lehetővé. A kiváló minőségű és megbízható mezőgazdasági gumiabroncsok generációjával a Firestone abroncsválasztéka az európai traktorpiacon csaknem minden igényt képes kielégíteni. Kiállításra kerülnek legfontosabb abroncsaik:

  • Firestone Maxi Traction 65: a korábbi traktorgumiabroncs-modellekhez képest a 23%-kal megnövelt teljes bordavolumen használata a futófelületen hosszabb élettartamot biztosít a Maxi Traction 65 számára, garantált csúcsteljesítménnyel a kezdési és a végpont között. A Firestone Dual Angle Lug Design szabadalmaztatott bordakonstrukciójának köszönhetően a Maxi Traction 65 megbízhatóságot nyújt kiváló vontatási teljesítmény és stabilitás mellett még dombos területeken és nedves körülmények között is.
  • Firestone Performer 95: a Performer 95 gumi a permetezőgépekhez készült, kiváló vonóerő és hatékonyság jellemzi, és jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Miközben a futófelület korlátozott szélessége biztosítja a növények és gyökerek védelmét, az erős acélövvel megerősített szilárd karkasz nagyobb ellenállást biztosít még súlyosabb terhelések és nagyobb sebességek esetén is. Kitűnő módszer a termelékenység növelésére.


Látogasson el a Bridgestone standjához (36. csarnok - C9 stand) és ismerje meg az összes újdonságot a Bridgestone-ról!

1 A Németországban, Bernburgban 2014 márciusában lefolytatott belső vizsgálatok alapján IF 600/70 R30 és IF 710/70 R42 - méretekkel, 1,2 és 1,0 bar nyomás mellett, illetve VF 600/70 R30 és VF 710/70 R42 méretek, 1,0 és 0,8 bar nyomással ‑ volumetrikus üzemanyagmérési rendszerrel.
2Elődjével összehasonlítva, a 650/65R38 méreten.

 

Médiainformáció: Liesbeth Denys, PR és vállalati kommunikációs vezető, Bridgestone EMEA: +32 478 78 26 22

A Bridgestone-ról Európában, Közel-Keleten és Afrikában.

Mi vagyunk a világ első számú gumiabroncs- és gumiipari vállalatának EMEA üzletága. Már csaknem 90 éve mi biztosítjuk azt, hogy a lehető legkényelmesebben és zavartalanul jussanak el az emberek és az áruk oda, ahova el kell jutniuk. Ez ma is épp annyira igaz, mint bármikor ezelőtt és ez azt jelenti, hogy a legfontosabb ponton bíznak bennünk: ahol a jármű az úttal találkozik. Kiváló vegyészeink, mérnökeink és adattudósaink vannak, számos fejlett gyárat üzemeltetük Európa-szerte világelső technológiával és élen járó K+F beruházásokkal. Kompromisszumok nélkül összpontosítunk arra, hogy valós megoldásokat nyújtsunk azokra a valós problémákra,

 

A Bridgestone EMEA további információit megtalálják a www.bridgestone.eu és a www.bridgestonenewsroom.eu honlapon. Kövessenek minket a Facebook-, Instagram-, YouTube-, Twitter- és LinkedIn-oldalainkon.