Motorabroncsok

Fedezze fel a teljes termékcsaládot

A képen motorosok láthatók Bridgestone abroncsokkal felszerelt motorjuk mellett állva naplementekor.
Versenymotor
Rendkívüli teljesítmény a versenypályán
A legújabb technológiai fejlesztéseket tartalmazó, kiváló tapadást és úttartást lehetővé tevő, világszínvonalú versenyabroncsok.
Sport
Kiváló tapadás aszfalton és terepen
Fedezze fel a sportmotorjában rejlő lehetőségeket a Bridgestone-nal! Ez a speciális termékcsalád a tapadásra, nedves teljesítményre és a kopás csökkentésére összpontosít.
Túrázás
Kényelmes, hosszú motorozás
Növelje magabiztosságát az utakon a Bridgestone túraabroncsaival! Kiváló nedves teljesítmény, száraz úttartás és hosszabb abroncs-élettartam.
Robogó
Ideális választás városi motorozáshoz
Járja magabiztosan a város útjait a Bridgestone robogóabroncsaival! Ezek az abroncsok ideálisak a városi motorozáshoz, egész évben megbízhatók és tartósak.
Custom
Testre szabott abroncsok motorokhoz
Szerezze be a Bridgestone testre szabott abroncsait, melyek bármely motor igényeit kielégítik, legyen szó kiváló futásteljesítményről, úttartásról vagy kényelemről!
Adventure
Tartós teljesítmény aszfalton és terepen
Mindegy, hogy több száz kilométeres utakra indul vidékre vagy terepen motorozik: a Bridgestone Adventure abroncsai bármely utazáshoz ideálisak.
Off Road
Sokoldalú, minden terepre alkalmas
A teljesítmény, sokoldalúság és csúcstechnológia lehetővé teszi, hogy a Bridgestone Off road abroncsaival bármilyen terepet leküzdhessen.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

A képen egy szerelő látható, aki egy Bridgestone motorabroncs nyomását ellenőrzi.