Motorabroncsok

Fedezze fel a teljes termékcsaládot

A képen motorosok láthatók Bridgestone abroncsokkal felszerelt motorjuk mellett állva naplementekor.

Versenymotor

Rendkívüli teljesítmény a versenypályán
A legújabb technológiai fejlesztéseket tartalmazó, kiváló tapadást és úttartást lehetővé tevő, világszínvonalú versenyabroncsok.

Sport

Kiváló tapadás aszfalton és terepen
Fedezze fel a sportmotorjában rejlő lehetőségeket a Bridgestone-nal! Ez a speciális termékcsalád a tapadásra, nedves teljesítményre és a kopás csökkentésére összpontosít.

Túrázás

Kényelmes, hosszú motorozás
Növelje magabiztosságát az utakon a Bridgestone túraabroncsaival! Kiváló nedves teljesítmény, száraz úttartás és hosszabb abroncs-élettartam.

Robogó

Ideális választás városi motorozáshoz
Járja magabiztosan a város útjait a Bridgestone robogóabroncsaival! Ezek az abroncsok ideálisak a városi motorozáshoz, egész évben megbízhatók és tartósak.

Custom

Testre szabott abroncsok motorokhoz
Szerezze be a Bridgestone testre szabott abroncsait, melyek bármely motor igényeit kielégítik, legyen szó kiváló futásteljesítményről, úttartásról vagy kényelemről!

Adventure

Tartós teljesítmény aszfalton és terepen
Mindegy, hogy több száz kilométeres utakra indul vidékre vagy terepen motorozik: a Bridgestone Adventure abroncsai bármely utazáshoz ideálisak.

Off Road

Sokoldalú, minden terepre alkalmas
A teljesítmény, sokoldalúság és csúcstechnológia lehetővé teszi, hogy a Bridgestone Off road abroncsaival bármilyen terepet leküzdhessen.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

A képen egy szerelő látható, aki egy Bridgestone motorabroncs nyomását ellenőrzi.