Battlax RacingW01

Race motorabroncsok

Bridgestone Battlax Racing W01 pair

Battlax RacingW01

Race motorabroncsok

  • Az esőmenő
  • Magabiztos tapadás
  • Kimagasló vízelvezetés
  • Csúcskategóriás kezelhetőség és precizitás
  • Gyorsabb felmelegedés
Vásárlása Battlax Racing W01
Vásárlása Battlax Racing W01

Az összes elérhető méret megtekintése

Technológiák

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Az acélszál anyaga egyedileg gumiszigetelt, nagy hővezető képességű belső filamentekből készül, ami fokozza a hőátadást és csökkenti a defekt kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, a tapadást, az abszorpciót és a tartósságot.

Please fill in an alt
Az esőmenő

Ha ezeken motorozik, a lehető legközelebb kerül ahhoz, ahonnan eredetileg a technológia származik. Mások tisztességtelen előnynek neveznék. Mi W01-nek hívjuk.

Please fill in an alt
Magabiztos tapadás

A W01 megadja a kellő visszajelzést és tapadást ahhoz, hogy bármennyire is dönti be a gépet, mindig magabiztos legyen, még a legnagyobb vízben is.

Please fill in an alt
Kimagasló vízelvezetés

Nedves? Milyen nedves? Ha a W01 abronccsal áll rajthoz, azon gondolkodik majd, hová is tűnt a víz. A vízelvezető bordák és a futófelület mintázat minden eddiginél gyorsabban vezetik el a vizet az érintkező felületről.

Please fill in an alt
Gyorsabb felmelegedés

A Bridgestone tesztjei azt mutatják, hogy a W01-gyel jobb átlagos köridőket, és gyorsabb „legjobb köröket” futhat, mint elődjével, már a rajt pillanatától!

Please fill in an alt
Csúcskategóriás kezelhetőség és precizitás

Az első és hátsó abroncsok optimalizált merevségének köszönhetően ideálisan deformálódik a mintázat, hogy napjaink erős versenymotorjai mindig kiválóan kezelhetőek maradjanak.

Jogi nyilatkozat

Warning: All NHS (Not for highway service) motorcycle tyres are only for pure racing and cannot be used on public roads. Therefore there is no official homologation. Please have a look at the Racing or Off Road Ranges and/or contact your local dealer.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

A képen egy szerelő látható, aki egy Bridgestone motorabroncs nyomását ellenőrzi.