Több csuklós billenőkocsi dolgozik egy nagy építkezésen

A Bridgestone prémium kategóriás kereskedelmi és ipari gumiabroncsai minden tereptípushoz és járműtípushoz

Jobb termelékenység minden tereptípuson

A Bridgestone külszíni bányászati termékei robusztusak és sokoldalúak, hogy vezetői biztonságban maradjanak, járművei pedig folyamatosan működjenek.

Kivételes vágásállóság, tapadás és stabilitás

Bármilyen felülettel, bármilyen céllal. A Bridgestone gumiabroncsok kiváló stabilitást és vonóerőt biztosítanak a földalatti bányászatban szükséges különböző hőség-erősségi követelmények leküzdéséhez.

Kiváló tapadás, kényelem és hosszú távú teljesítmény

Az innovatív technológiák biztosítják, hogy a Bridgestone kőbányászati és építőipari gumiabroncsai a hatékonyság javításáról, az állásidő csökkentéséről és a beruházások megtérülésének növeléséről ismertek.

Nehéz terhelésekhez és különféle alkalmazási területekhez tervezve

A Bridgestone ipari gumiabroncsai egyenletes kopásra készültek, és még nehéz terhek szállítása esetén is kiváló kanyarodási tulajdonságokat, stabilitást és kényelmet biztosítanak.

Gumiabroncsok megtekintése a jármű alapján

Kerekes rakodó gumiabroncsok

A hóeltakarítástól a földalatti bányászatig, a futófelületek és méretek széles választéka azt jelenti, hogy minden típusú kerekes rakodóhoz kínálunk abroncsokat.

Csuklós billenőkocsik

Az öntisztuló futófelületi mintázattól a sáros felületeken való navigáláshoz, a zárt, kompakt futófelülettől a sziklás körülmények leküzdéséhez, megtalálhatók a megfelelő gumiabroncsok az Ön csuklós billenőkocsijához.

Billenőplatós teherautó

A vonóerő, a stabilitás, a tartósság és a kényelem a Bridgestone billenőplatós teherautó gumiabroncsainak standard jellemzői.

Rakodó-szállító-kiürítő gép

Javítsa a hatékonyságot a kiváló vágásállóságra, stabilitásra és tapadásra tervezett gumiabroncsokkal

Földgyaluk

Legyen szó akár hóseprésről, jeges felületeken végzett munkáról vagy útmunkák előkészítéséről, földgyalu abroncsaink alacsony vibrációt, nagy stabilitást és jó tapadást biztosítanak.

Földnyesők

A jó tapadás, úszóképesség és oldalirányú stabilitás miatt a Bridgestone földnyeső abroncsai ideálisak a puha és sáros felületekhez.

Kotrógépek

Speciális gumi összetétel, széles kapaszkodó élek és sima futófelületi mintázat biztosítja, hogy a Bridgestone kotrógép gumiabroncsai ellenálljanak a vágásnak és a túlmelegedésnek.

Tömörítőgépek

A Bridgestone aszfalthengerekhez való gumiabroncsait úgy tervezték, hogy egyenletesen osszák el a nyomást a tömörített felületen, és olyan egyedi gumikeveréket használnak, amely ellenáll a hőnek.

Daruk

A Bridgestone terepjáró daruabroncsait úgy tervezték, hogy a stabilitás és a biztonság javítása érdekében még nagy terhelés és egyenetlen terepviszonyok mellett is optimális felületi nyomást biztosítsanak.

Terpeszdaruk

Hosszú távú teljesítmény biztosítása. A nagy szilárdságú burkolattal és tartóssággal tervezett abroncsok azt jelentik, hogy abroncsaink ellenállnak a nagy gyakorisággal alkalmazott terhelőerőknek.

Rakodógép / Emelőtargoncák

A rakodógép gumiabroncsaink alkalmazkodnak a terhelések és a sebességek ingadozásához, miközben megőrzik a stabilitást és a hőállóságot.