This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Fedezze fel a teljes kínálatot

Hódítsa meg az utakat, még eső s időben is!

A Turanza prémium kategóriás nyári túraabroncs-termékcsalád magabiztosságot és irányíthatóságot ad a sofőröknek, hogy nedves és száraz körülmények között is meghódíthassák az utakat.

Hódítsa meg az utakat, egész télen át!

Blizzak téliabroncs-kínálat enyhe, mérsékelt és szélsőséges téli körülményekre. A Blizzak megbirkózik a kiszámíthatatlan téli időjárással, így biztonságosan folytathatja útját.

Hódítsa meg az utakat, bármely évszakban!

A Weather Control prémium négyévszakos abroncs ötvözi a nyári és a téli abroncs tulajdonságait is, ezáltal egész évben kiváló teljesítményt és kényelmet nyújt.

Hódítsa meg az utakat, ébressze fel érzékeit!

Potenza a Bridgestone kifejezetten a nagy teljesítményű járművekhez. Maximális stabilitás kanyarodás közben, egyenes úton és fékezés száraz úton a tökéletes vezetési élményért.

Hódítsa meg az utakat, bármilyen legyen is a terep!

A Dueler közútra és terepre szánt termékcsalád megbirkózik a rá váró kihívásokkal. Optimális tulajdonságai révén védi a sofőrt, felülkerekedik a nehéz terepen és téli időjáráson.

Úttörő, kategóriájának legjobbja üzemanyag-hatékonyság és nedves tapadás tekintetében

Ecopia az üzemanyag-hatékonyságért a teljesítmény csökkenése nélkül. Az ultraalacsony gördülési ellenállás révén autója üzemanyag-hatékony lesz, és kényelmes utazást biztosít.

Hódítsa meg az utakat, vigye tovább vállalkozását

A Duravis okos választás üzleti flották és a kisteherautó tulajdonosok számára. Kisebb költség, maximális üzleti hatékonyság és irányíthatóság egész évben egyetlen abroncsszettel.

Általános célú abroncs választása a stabilitásért és a kényelemért egyaránt. Megbízható teljesítmény, magas futásteljesítmény és egyenletes, csendes futás az utazás során.