Vt-combine

RADIÁL ABRONCS
alt text
Drag to rotate this tyre

Vt-combine

RADIÁL ABRONCS
Bemutatjuk a VT-COMBINE-t: teljesen megbízható partner a gazdák és a mezőgazdasági bérmunkások számára az aratási szezonban, amikor minden pillanat számít. Minden körülmények között nagyon hatékonyan működnek, és nagyobb terheket szállítanak, miközben megóvják legértékesebb erőforrásunkat, a termőföldet.
Drag to rotate this tyre
  • Nagy tartósság a robusztus burkolatnak köszönhetően
  • Nagy alapterület az alacsony talajtömörödés érdekében
  • Nagyobb teherbírás a nagyobb hatékonyság érdekében (a hagyományos gumiabroncsokhoz képest)
  • Kiváló tapadás a nagy termelékenységért
Lire la suite Lire moins

A Vt-combine brosúra letöltése

A VT-COMBINE brosúra letöltése

Bridgestone VT-COMBINE gumiabroncsokat használok nedves talajon kukorica betakarításakor októberben. A gumiabroncsok jól teljesítenek a talaj megbolygatása nélkül.


Jean-Louis M. - Franciaország

Műszaki jellemzők és előnyök

A ciklikus terepi műveletek nagy terhelését mutató kép.

Nagyobb terhelhetőség

Nagy terhelés a ciklikus terepi műveletekben
A VT-COMBINE gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy nagyobb terhelést bírjanak el, mint az egyenértékű szabványos gumiabroncsok. Különösen a ciklikus szántóföldi műveletek teszik lehetővé a ciklikus (ismétlődő) nagyobb terhelést, például amikor a vágóállványt felemelik, vagy amikor a gabonatartály megtelik.
Szabadalmaztatott Involute fülkialakítás.

Kiváló tapadás

Könnyebb betakarítás minden körülmények között
A szabadalmaztatott füles kialakítás és a nagyobb futófelület javítja a tapadást és a stabilitást, még lejtőn, domboldalon vagy nedves körülmények között is. A szabadalmaztatott involute fülkialakítás minimalizálja a csúszást és a talaj megbolygatását, és kiváló tapadást biztosít.
Vizuális bemutató arról, hogy a Bridgestone VT-COMBINE gumiabroncsok hogyan védik a talaj termékenységét.

Alacsony talajtömörödés

Csökkenti a talajtömörödést, védi a talaj termékenységét
A VT-COMBINE gumiabroncsok nagy lábnyomukkal kevésbé tömörítik a talajt betakarításkor: ez a legjobb előkészítés a következő betakarításkor a nagyobb terméshozamhoz. Nagyon nagy terhelést tesznek lehetővé alacsony nyomású gumiabroncsokkal. A VT-COMBINE alacsony nyomású gumiabroncsok minimalizálják a talaj bolygatását és lerövidítik a talajszerkezet helyreállítási idejét.
Gyöngy S-Line design.

S-LINE gyöngyprofil

Nagyobb hajlítás alacsony nyomáson
A Bridgestone egyedi és robusztus S-LINE gyöngyprofilja biztosítja a tartósságot szélsőséges körülmények között is, mivel kisebb nyomáson nagymértékben hajlékony a talajtömörödés csökkentése érdekében, de nagy és folyamatosan változó terhelés mellett is.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text
Vizuálisan, garanciális bélyegzővel.

10 év garancia

Ügyfeleink kiszolgálása a lehető legjobb minőségben. A Bridgestone örömmel kínál megnövelt garanciát termékeire, és megerősíti azt a bizalmat, amelyet Ön termékeink használatával tanúsít irántunk.