Vt-combine

RADIÁL ABRONCS
alt text
Drag to rotate this tyre

Vt-combine

RADIÁL ABRONCS
Bemutatjuk a VT-COMBINE-t: teljesen megbízható partner a gazdák és a mezőgazdasági bérmunkások számára az aratási szezonban, amikor minden pillanat számít. Minden körülmények között nagyon hatékonyan működnek, és nagyobb terheket szállítanak, miközben megóvják legértékesebb erőforrásunkat, a termőföldet.
Drag to rotate this tyre
  • Nagy tartósság a robusztus burkolatnak köszönhetően
  • Nagy alapterület az alacsony talajtömörödés érdekében
  • Nagyobb teherbírás a nagyobb hatékonyság érdekében (a hagyományos gumiabroncsokhoz képest)
  • Kiváló tapadás a nagy termelékenységért
Lire la suite Lire moins

A Vt-combine brosúra letöltése

A VT-COMBINE brosúra letöltése

Bridgestone VT-COMBINE gumiabroncsokat használok nedves talajon kukorica betakarításakor októberben. A gumiabroncsok jól teljesítenek a talaj megbolygatása nélkül.


Jean-Louis M. - Franciaország

Műszaki jellemzők és előnyök

A ciklikus terepi műveletek nagy terhelését mutató kép.

Nagyobb terhelhetőség

Nagy terhelés a ciklikus terepi műveletekben
A VT-COMBINE gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy nagyobb terhelést bírjanak el, mint az egyenértékű szabványos gumiabroncsok. Különösen a ciklikus szántóföldi műveletek teszik lehetővé a ciklikus (ismétlődő) nagyobb terhelést, például amikor a vágóállványt felemelik, vagy amikor a gabonatartály megtelik.
Szabadalmaztatott Involute fülkialakítás.

Kiváló tapadás

Könnyebb betakarítás minden körülmények között
A szabadalmaztatott füles kialakítás és a nagyobb futófelület javítja a tapadást és a stabilitást, még lejtőn, domboldalon vagy nedves körülmények között is. A szabadalmaztatott involute fülkialakítás minimalizálja a csúszást és a talaj megbolygatását, és kiváló tapadást biztosít.
Vizuális bemutató arról, hogy a Bridgestone VT-COMBINE gumiabroncsok hogyan védik a talaj termékenységét.

Alacsony talajtömörödés

Csökkenti a talajtömörödést, védi a talaj termékenységét
A VT-COMBINE gumiabroncsok nagy lábnyomukkal kevésbé tömörítik a talajt betakarításkor: ez a legjobb előkészítés a következő betakarításkor a nagyobb terméshozamhoz. Nagyon nagy terhelést tesznek lehetővé alacsony nyomású gumiabroncsokkal. A VT-COMBINE alacsony nyomású gumiabroncsok minimalizálják a talaj bolygatását és lerövidítik a talajszerkezet helyreállítási idejét.
Gyöngy S-Line design.

S-LINE gyöngyprofil

Nagyobb hajlítás alacsony nyomáson
A Bridgestone egyedi és robusztus S-LINE gyöngyprofilja biztosítja a tartósságot szélsőséges körülmények között is, mivel kisebb nyomáson nagymértékben hajlékony a talajtömörödés csökkentése érdekében, de nagy és folyamatosan változó terhelés mellett is.