Vt-tractor

RADIÁL ABRONCS
alt text
Drag to rotate this tyre

Vt-tractor

RADIÁL ABRONCS
A vadonatúj VT-TRACTOR bemutatkozik: a Bridgestone prémium mezőgazdasági abroncs termékcsaládjának zászlóshajója. A napjaink legkorszerűbb, nehéz és kifinomult gépeihez kifejlesztett VT-TRACTOR példaértékű teljesítményt és védelmet biztosít, hogy a gazdák most és a jövőben egyaránt a legjobban hasznosíthassák a földeiket.
Drag to rotate this tyre
  • Nagy kontakt felület a kisebb talaj tömörítés eléréséhez
  • Kiváló vonóerő és fokozott termelékenység
  • Alacsony üzemanyag fogyasztás
  • Nagyon nagy hajlékonyságú gumiabroncs (VF) technológia
Lire la suite Lire moins

A Vt-tractor brosúra letöltése

A VT-TRACTOR brosúra letöltése

A vezetési kényelem ezekkel az abroncsokkal fantasztikus, és észrevettem, hogy sokkal kisebb nyomot hagynak a talajban, mint más abroncsok.


BT Produce (UK) - Paul D. (traktorvezető)

Műszaki jellemzők és előnyök

A Bridgestone VT-TRACTOR gumiabroncs műszaki vázlata.

Talajvédelem

Hosszabb ideig nagyobb hozam
A VT-TRACTOR hatékony megoldás a tömörödés csökkentésére: ez a gumiabroncs az egyetlen, amely egyesíti ezt a 3 Bridgestone technológiát a futófelület, a perem és az oldalfalak esetében. Elég ahhoz, hogy a legnagyobb gondot fordítsa a talajra!
Szabadalmaztatott Involute fülkialakítás.

Kiváló tapadás

Gyorsabb munkavégzés
A futófelület kialakítása és a nagyobb lábnyom hozzájárul a nagyobb hozamhoz. A szabadalmaztatott, involute fülkialakítás minimalizálja a csúszást és a talaj megbolygatását, és kiváló tapadást biztosít.
Nagyobb terhelhetőség.

Alacsonyabb üzemeltetési költségek

Nagyobb hatékonyság az úton
A VT-TRACTOR gumiabroncs a VF technológiának köszönhetően akár 40%-kal nagyobb terhelést is elbír egy hagyományos gumiabroncshoz képest.
Gyöngy S-Line design.

S-LINE gyöngyprofil

Nagyobb hajlítás alacsony nyomáson
A Bridgestone egyedi és robusztus S-LINE gyöngyprofilja biztosítja a tartósságot szélsőséges körülmények között is, mivel kisebb nyomáson nagymértékben hajlékony a talajtömörödés csökkentése érdekében, de nagy és folyamatosan változó terhelés mellett is.
NRO ikon.

Keskeny felni opció (NRO)

Az NRO jelölés lehetővé teszi az ETRTO-szabványok által általában megengedettnél keskenyebb felni szélesség használatát az azonos méretű IF vagy VF gumiabroncsok esetében. A Bridgestone NRO jelölésű gumiabroncsok két egyedi oldalfaljelöléssel rendelkeznek, amint az a képen látható.