A képen motorosok láthatók Bridgestone abroncsokkal felszerelt motorjuk mellett állva naplementekor.

Fedezze fel a teljes termékcsaládot

Rendkívüli teljesítmény a versenypályán

A legújabb technológiai fejlesztéseket tartalmazó, kiváló tapadást és úttartást lehetővé tevő, világszínvonalú versenyabroncsok.

Kiváló tapadás aszfalton és terepen

Fedezze fel a sportmotorjában rejlő lehetőségeket a Bridgestone-nal! Ez a speciális termékcsalád a tapadásra, nedves teljesítményre és a kopás csökkentésére összpontosít.

Kényelmes, hosszú motorozás

Növelje magabiztosságát az utakon a Bridgestone túraabroncsaival! Kiváló nedves teljesítmény, száraz úttartás és hosszabb abroncs-élettartam.

Ideális választás városi motorozáshoz

Járja magabiztosan a város útjait a Bridgestone robogóabroncsaival! Ezek az abroncsok ideálisak a városi motorozáshoz, egész évben megbízhatók és tartósak.

Testre szabott abroncsok motorokhoz

Szerezze be a Bridgestone testre szabott abroncsait, melyek bármely motor igényeit kielégítik, legyen szó kiváló futásteljesítményről, úttartásról vagy kényelemről!

Tartós teljesítmény aszfalton és terepen

Mindegy, hogy több száz kilométeres utakra indul vidékre vagy terepen motorozik: a Bridgestone Adventure abroncsai bármely utazáshoz ideálisak.

Sokoldalú, minden terepre alkalmas

A teljesítmény, sokoldalúság és csúcstechnológia lehetővé teszi, hogy a Bridgestone Off road abroncsaival bármilyen terepet leküzdhessen.