Battlax-a41

Adventure Adventure motorabroncsok
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax-a41

Adventure Adventure motorabroncsok
Drag to rotate this tyre
  • Tapadási érzet
  • Teljesítmény vizes úton
  • Kezelhetőség és tapadás
  • Rugalmas, tartós, megbízható
Lire la suite Lire moins

Technológiák

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Az acélszál anyaga egyedileg gumiszigetelt, nagy hővezető képességű belső filamentekből készül, ami fokozza a hőátadást és csökkenti a defekt kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, a tapadást, az abszorpciót és a tartósságot.

MONO SPIRAL (MS) BELT

HŰVÖSEBB MŰKÖDÉS, JOBB STABILITÁS

A gumiabroncs kerülete köré tekert könnyű és tartós szálak, amelyek biztosítják az egyenletes tapadást. Ez a súlycsökkenés, a jobb tapadás, a forgási stabilitás, a nagy sebesség és a csillapító hatás révén hozzájárul a nagy teljesítményhez.

SILICA RICH EX ELSŐ KERÉKRE

BIZTOSABB TAPADÁS AZ ELSŐ KERÉKEN

A szilika mennyiségének nagymértékű növelésével a nedves körülmények közötti teljesítmény javul a hagyományos Silica Rich-hez képest.

RC POLYMER

BIZTOSABB ÉRINTKEZÉS AZ ÚTTAL

A polimer javítja a gumik kopásállóságát, a szilika a nedves teljesítményt segíti A Bridgestone kulcstechnológiájával, a NanoPro-Tech® segítségével kifejlesztett RC POLYMER hozzájárul a nedves teljesítmény javításához és a hosszabb élettartamhoz.

NANOPRO-TECH™

ERŐSEBB TAPADÁS, NAGYOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY

A Bridgestone NanoPro-Tech™ technológiája molekuláris szinten optimalizálja az abroncs teljesítményét. Ez segít csökkenteni a súrlódást és a forgás során a hő- és a futófelület deformációját, ami jobb tapadást és hosszabb élettartamot eredményez.

3 LAYER COMPOUND (3LC) + CAP & BASE

A 3LC a középső futófelület futásteljesítményét és a válltapadást biztosítja, míg az alattuk lévő Cap & Base réteg fokozza a futófelület merevségét a jobb tapadás, a rezgéscsillapítás és a minden időjárási viszonyok közötti jó teljesítmény érdekében.

Műszaki termékjellemzők és előnyök

Bridgestone Battlax A41

A korszerű mono-spirális öv merevséggel és fokozott rezgéscsillapítással biztosítja a kellemes, kényelmes utat.
Bridgestone Battlax A41

5%-kal nagyobb az érintkező felület, ami a nagy tapadású anyagnak köszönhetően valódi áttörést jelent trükkös körülmények közt.
Bridgestone Battlax A41

A vállrész hullámos/egyenes elemeinek arányát megnöveltük, hogy a maximális visszajelzés és magabiztosság érdekében megtaláljuk a merevség és deformáció közti ideális egyensúlyt.
Bridgestone Battlax A41

A mintaárkok optimális elhelyezése nedves úton is lehetővé teszi a nagy futómerevséget és nagyobb súrlódást biztosító nagy mintablokk-méretet.
Bridgestone Battlax A41

Nem áldoztuk fel az A41 elődjének bizonyított és kiváló élettartamát.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text