Battlax-rs10

Sport Sport motorabroncsok
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax-rs10

Sport Sport motorabroncsok
Drag to rotate this tyre
  • Szabja át határait!
  • Igazi sportteljesítmény
  • Megbízható kezelhetőség
  • Tapadás, tapadás, és még nagyobb tapadás
  • Optimalizált teljesítmény száraz úton
Lire la suite Lire moins

Technológiák

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Az acélszál anyaga egyedileg gumiszigetelt, nagy hővezető képességű belső filamentekből készül, ami fokozza a hőátadást és csökkenti a defekt kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, a tapadást, az abszorpciót és a tartósságot.

MONO SPIRAL (MS) BELT

HŰVÖSEBB MŰKÖDÉS, JOBB STABILITÁS

A gumiabroncs kerülete köré tekert könnyű és tartós szálak, amelyek biztosítják az egyenletes tapadást. Ez a súlycsökkenés, a jobb tapadás, a forgási stabilitás, a nagy sebesség és a csillapító hatás révén hozzájárul a nagy teljesítményhez.

3LC

3 RÉTEGŰ ÖSSZETÉTEL

A Bridgestone fejlett 3 rétegű technológiája az első abroncsoknál. A két komponensű gumikeverékből a keményebb biztosítja a futófelület közepén, hogy nagyobb legyen a fékezési stabilitás, kiváló az egyenesfutás és magasabb a futásteljesítmény. A lágyabb keverék a vállakon a maximális tapadást és ezáltal a nagyobb kanyarstabilitást segíti.

CAP&BASE

A Bridgestone MotoGP fejlesztéseinek eredményeként a lágy külső (Cap) anyag nagy tapadást biztosít. Eközben a belső (Base) rész összetétele keményebb, optimális merevséget biztosítva az abroncsnak. Azonban a kemény alapréteg még a futófelület kopásakor sem érintkezik az úttal – így sosem marad tapadás nélkül!

SILICA RICH HÁTSÓ KERÉKRE

SILICA RICH HÁTSÓ KERÉKRE

A Silica Rich Compound magas tapadási teljesítményt nyújt alacsony hőmérsékleti körülmények között a motorozás korai szakaszában, és kiváló nedves teljesítményt biztosít.

SILICA RICH EX ELSŐ KERÉKRE

BIZTOSABB TAPADÁS AZ ELSŐ KERÉKEN

A szilika mennyiségének nagymértékű növelésével a nedves körülmények közötti teljesítmény javul a hagyományos Silica Rich-hez képest.

RC POLYMER

BIZTOSABB ÉRINTKEZÉS AZ ÚTTAL

A polimer javítja a gumik kopásállóságát, a szilika a nedves teljesítményt segíti A Bridgestone kulcstechnológiájával, a NanoPro-Tech® segítségével kifejlesztett RC POLYMER hozzájárul a nedves teljesítmény javításához és a hosszabb élettartamhoz.

NANOPRO-TECH™

ERŐSEBB TAPADÁS, NAGYOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY

A Bridgestone NanoPro-Tech™ technológiája molekuláris szinten optimalizálja az abroncs teljesítményét. Ez segít csökkenteni a súrlódást és a forgás során a hő- és a futófelület deformációját, ami jobb tapadást és hosszabb élettartamot eredményez.

Műszaki termékjellemzők és előnyök

Bridgestone Battlax RS10

A speciálisan kialakított és rétegzett gumikeverékek megbízható tapadást nyújtanak alacsony súrlódású útfelületen.
Bridgestone Battlax RS10

A MotoGP technológia felhasználásával fejlesztett szuper-hosszú hajlásszögű mintázat dinamikusan összehangolja a mintaárkokat a kiváló úttartás, a fokozott merevség és kiszámíthatóság érdekében bármilyen dőlésszögnél*.

A háromdimenziós mintaárok-falak és rövid bordás mintaárkok kiváló mintablokk-merevséget és gyors felmelegedést biztosítanak.
Bridgestone Battlax RS10

A központi sávval párhuzamos mintaárkok gyorsan és hatékonyan elvezetik a vizet a megbízható nedves teljesítményért.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text