Battlax-rs11

Sport Sport motorabroncsok
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-rs11

Sport Sport motorabroncsok
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • 20%-kal jobb tapadás és 10%-kal harapósabb
  • A pályáról az utakra kompromisszumok nélkül
  • 2 másodperccel gyorsabb egy 2 perces körön
Lire la suite Lire moins

Technológiák

MONO SPIRAL (MS) BELT

HŰVÖSEBB MŰKÖDÉS, JOBB STABILITÁS

A gumiabroncs kerülete köré tekert könnyű és tartós szálak, amelyek biztosítják az egyenletes tapadást. Ez a súlycsökkenés, a jobb tapadás, a forgási stabilitás, a nagy sebesség és a csillapító hatás révén hozzájárul a nagy teljesítményhez.

V-MS-BELT
3LC

3 RÉTEGŰ ÖSSZETÉTEL

A Bridgestone fejlett 3 rétegű technológiája az első abroncsoknál. A két komponensű gumikeverékből a keményebb biztosítja a futófelület közepén, hogy nagyobb legyen a fékezési stabilitás, kiváló az egyenesfutás és magasabb a futásteljesítmény. A lágyabb keverék a vállakon a maximális tapadást és ezáltal a nagyobb kanyarstabilitást segíti.

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Az acélszál anyaga egyedileg gumiszigetelt, nagy hővezető képességű belső filamentekből készül, ami fokozza a hőátadást és csökkenti a defekt kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, a tapadást, az abszorpciót és a tartósságot.

CAP&BASE

A Bridgestone MotoGP fejlesztéseinek eredményeként a lágy külső (Cap) anyag nagy tapadást biztosít. Eközben a belső (Base) rész összetétele keményebb, optimális merevséget biztosítva az abroncsnak. Azonban a kemény alapréteg még a futófelület kopásakor sem érintkezik az úttal – így sosem marad tapadás nélkül!