Battlax-s21

Sport Sport motorabroncsok
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Battlax-s21

Sport Sport motorabroncsok
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • A motorozás élménye minden időben
  • Extrém kanyarodás
  • Magas futásteljesítmény
  • Nem köt kompromisszumot a biztonság terén
Lire la suite Lire moins

Technológiák

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Az acélszál anyaga egyedileg gumiszigetelt, nagy hővezető képességű belső filamentekből készül, ami fokozza a hőátadást és csökkenti a defekt kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, a tapadást, az abszorpciót és a tartósságot.

MONO SPIRAL (MS) BELT

HŰVÖSEBB MŰKÖDÉS, JOBB STABILITÁS

A gumiabroncs kerülete köré tekert könnyű és tartós szálak, amelyek biztosítják az egyenletes tapadást. Ez a súlycsökkenés, a jobb tapadás, a forgási stabilitás, a nagy sebesség és a csillapító hatás révén hozzájárul a nagy teljesítményhez.

3LC

3 RÉTEGŰ ÖSSZETÉTEL

A Bridgestone fejlett 3 rétegű technológiája az első abroncsoknál. A két komponensű gumikeverékből a keményebb biztosítja a futófelület közepén, hogy nagyobb legyen a fékezési stabilitás, kiváló az egyenesfutás és magasabb a futásteljesítmény. A lágyabb keverék a vállakon a maximális tapadást és ezáltal a nagyobb kanyarstabilitást segíti.

5LC

5 RÉTEGŰ ÖSSZETÉTEL

A speciálisan a Bridgestone MotoGP mérnökei által tervezett, 3 különböző anyagból álló egyedi, 5 rétegű összetétel, hátsó kerékhez. Az anyaga kemény a futófelület közepén az extra stabilitás, egyenesfutás és magas futásteljesítmény érdekében. A vállak közepes keménysége maximális tapadást nyújt félig döntött helyzetben, vagy kanyarból történő korai kigyorsítás során. És a szupertapadós peremmel teljes biztonsággal dőlhet be a lehető legmeredekebben. Kivételes technológia kivételes motorozáshoz!

SILICA RICH EX ELSŐ KERÉKRE

BIZTOSABB TAPADÁS AZ ELSŐ KERÉKEN

A szilika mennyiségének nagymértékű növelésével a nedves körülmények közötti teljesítmény javul a hagyományos Silica Rich-hez képest.

RC POLYMER

BIZTOSABB ÉRINTKEZÉS AZ ÚTTAL

A polimer javítja a gumik kopásállóságát, a szilika a nedves teljesítményt segíti A Bridgestone kulcstechnológiájával, a NanoPro-Tech® segítségével kifejlesztett RC POLYMER hozzájárul a nedves teljesítmény javításához és a hosszabb élettartamhoz.

NANOPRO-TECH™

ERŐSEBB TAPADÁS, NAGYOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY

A Bridgestone NanoPro-Tech™ technológiája molekuláris szinten optimalizálja az abroncs teljesítményét. Ez segít csökkenteni a súrlódást és a forgás során a hő- és a futófelület deformációját, ami jobb tapadást és hosszabb élettartamot eredményez.

Műszaki termékjellemzők és előnyök

Bridgestone Battlax S21

A 3D-s barázdavégek, az optimalizált mintaárok elhelyezés és a majdnem slick vállak mind a stabilitást és a folyamatosan nagy tapadást szolgálják.
Bridgestone Battlax S21

Hátsó abroncs: a nagyobb korona profil, valamint az optimalizált övbetét és a mintaárok elhelyezése jobb visszajelzéseket ad hátul, és javítja a kanyarstabilitást.
Bridgestone Battlax S21

Az anyagok molekuláris szinten fejlődtek, hogy még jobb tapadást és úttartást biztosítsanak a gyorsabb kanyarokhoz és nagyobb magabiztossághoz.
Bridgestone Battlax S21

A 3 (elöl) és 5 (hátul) rétegű anyag, továbbá merevebb peremtöltők optimális csillapítást és stabilitást nyújtanak.
Bridgestone Battlax S21

Első abroncs: a kisebb korona profil nagyobb érintkező felületet, jobb nyomáseloszlást, ez által jobb és precízebb kezelhetőséget jelent.
Bridgestone Battlax S21

A Battlax S21 az első abroncs, mely a Bridgestone új „ULTIMATEYE” beltéri tesztüzeme segítségével készült, mely az abroncsok viselkedését vizsgálja az érintkezési felületen.