Battlax s23 ÚJ

Sport MOTORABRONCS
alt text
Kattintson az abroncs forgatásához

Battlax s23 ÚJ

Sport MOTORABRONCS
Kattintson az abroncs forgatásához
  • Elképesztő kanyarodási sebesség és éltapadás
  • 4%-kal gyorsabb köridő nedves útfelületen
  • 3% -kal rövidebb féktávolság nedves útfelületen 
  • 8% -kal nagyobb futásteljesítmény 
  • Új referencia hipersport abroncs
Több Kevesebb

Battlax s23 Méretválaszték

S23 méretválaszték letöltése

Technológiák

3LC

3-RÉTEGŰ KEVERÉK

A Bridgestone fejlett 3 rétegű keveréktechnológiája az első gumiabroncshoz. A kettős keverék kemény a futófelület közepén, hogy erős fékstabilitást, lineáris kezelhetőséget és nagy futásteljesítményt biztosítson. A vállakon a keverék puha a maximális kanyarodási tapadás érdekében ... egészen a teljes dőlésszögig.

5LC

5--RÉTEGŰ KEVERÉK

A kizárólag a Bridgestone MotoGP mérnökei által kifejlesztett egyedülálló 5 rétegű keverék technológia a hátsó gumiabroncsokhoz 3 különböző összetételből áll. A keverék kemény a futófelület közepén az extra stabilitás, a lineáris kezelhetőség és a nagy futásteljesítmény érdekében. A vállakon lévő közepes keverék maximális tapadást biztosít félig dőlésnél, hogy korán kigyorsuljon a kanyarokból. A szuper tapadó éllel pedig teljes magabiztossággal végezhet mély dőlésszögeket. Kivételes technológia a kivételes utazáshoz!

MONO SPIRÁL (MS) ÖV

KIVÁLÓBBAN FUT, NAGYOBB STABILITÁS

Könnyű és tartós övek, amelyek a gumiabroncs kerülete köré tekerednek, hogy sima tapadási érzetet biztosítsanak. Ez hozzájárul a nagy teljesítményhez súlycsökkentéssel, tapadásjavítással, forgási stabilitással, nagy sebességű teljesítménnyel és csillapító hatással.

NAGY SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ SZUPER ÁTHATOLT KORD (HTSPC)

JOBB KEZELHETŐSÉG MINDENRE KITERJEDŐEN

 

Az acélhuzal anyaga egyedileg gumival szigetelt, magas hővezető képességű belső szálakból készül, ez fokozza a hőátadást és csökkenti a kitörés kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, tapadást, abszorpciót és tartósságot.

RC POLYMER

MAGABIZTOSABB ÚTKAPCSOLAT

 

Az RC polimer technológia optimalizálja a szilícium-dioxid eloszlását a gumikeverékben, és javítja a futófelület rugalmasságát, lehetővé téve az útfelülettel való nagyobb érintkezést meleg és hideg körülmények között egyaránt. A molekuláris súrlódás csökkentése javítja a gördülési ellenállást is, ezáltal növelve az üzemanyag-fogyasztást

AZ ELSŐ ABRONCS SZILIKÁBAN GAZDAG

MAGABIZTOSABB TAPADÁS AZ ELSŐ GUMIABRONCSOKON

 

A nedves körülmények közötti teljesítményt javítja a szilícium-dioxid mennyiségének jelentős növelése a hagyományos szilika tartalomhoz képest.

NANOPRO-TECH™

ERŐSEBB TAPADÁS, NAGYOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY

 

A Bridgestone NanoPro-Tech™ technológiája molekuláris szinten optimalizálja az abroncsok teljesítményét. Ez segít csökkenteni a súrlódást, a hőt és a futófelület deformációját az abroncs forgása során, ami jobb tapadást és hosszabb kopási élettartamot eredményez.

Mintaárkok

JOBB TELJESÍTMÉNY NEDVES ÚTON

 

A mintázatkialakítás, amely ötvözi a mintaárkokat és mintablokkokat. Ez kiegyenlíti a vízáramlást és optimalizálja az áramlási sebességet. Ez fokozott vízelvezetést, jobb tapadást és tapadást eredményez nedves körülmények között, valamint kisebb csúszási arányt.

Tovább részletek