Battlax-t31

Túrázás Touring motorabroncsok
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax-t31

Túrázás Touring motorabroncsok
Drag to rotate this tyre
  • Tapadásérzet és visszajelzés
  • Nedves tapadás
  • Sportos jellemzők
  • Számos specifikáció
Lire la suite Lire moins

Technológiák

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Az acélszál anyaga egyedileg gumiszigetelt, nagy hővezető képességű belső filamentekből készül, ami fokozza a hőátadást és csökkenti a defekt kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, a tapadást, az abszorpciót és a tartósságot.

MONO SPIRAL (MS) BELT

HŰVÖSEBB MŰKÖDÉS, JOBB STABILITÁS

A gumiabroncs kerülete köré tekert könnyű és tartós szálak, amelyek biztosítják az egyenletes tapadást. Ez a súlycsökkenés, a jobb tapadás, a forgási stabilitás, a nagy sebesség és a csillapító hatás révén hozzájárul a nagy teljesítményhez.

3LC

3 RÉTEGŰ ÖSSZETÉTEL

A Bridgestone fejlett 3 rétegű technológiája az első abroncsoknál. A két komponensű gumikeverékből a keményebb biztosítja a futófelület közepén, hogy nagyobb legyen a fékezési stabilitás, kiváló az egyenesfutás és magasabb a futásteljesítmény. A lágyabb keverék a vállakon a maximális tapadást és ezáltal a nagyobb kanyarstabilitást segíti.

CAP&BASE

A Bridgestone MotoGP fejlesztéseinek eredményeként a lágy külső (Cap) anyag nagy tapadást biztosít. Eközben a belső (Base) rész összetétele keményebb, optimális merevséget biztosítva az abroncsnak. Azonban a kemény alapréteg még a futófelület kopásakor sem érintkezik az úttal – így sosem marad tapadás nélkül!

SILICA RICH EX ELSŐ KERÉKRE

BIZTOSABB TAPADÁS AZ ELSŐ KERÉKEN

A szilika mennyiségének nagymértékű növelésével a nedves körülmények közötti teljesítmény javul a hagyományos Silica Rich-hez képest.

RC POLYMER

BIZTOSABB ÉRINTKEZÉS AZ ÚTTAL

A polimer javítja a gumik kopásállóságát, a szilika a nedves teljesítményt segíti A Bridgestone kulcstechnológiájával, a NanoPro-Tech® segítségével kifejlesztett RC POLYMER hozzájárul a nedves teljesítmény javításához és a hosszabb élettartamhoz.

NANOPRO-TECH™

ERŐSEBB TAPADÁS, NAGYOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY

A Bridgestone NanoPro-Tech™ technológiája molekuláris szinten optimalizálja az abroncs teljesítményét. Ez segít csökkenteni a súrlódást és a forgás során a hő- és a futófelület deformációját, ami jobb tapadást és hosszabb élettartamot eredményez.

SILICA RICH HÁTSÓ KERÉKRE

SILICA RICH HÁTSÓ KERÉKRE

A Silica Rich Compound magas tapadási teljesítményt nyújt alacsony hőmérsékleti körülmények között a motorozás korai szakaszában, és kiváló nedves teljesítményt biztosít.

3 LAYER COMPOUND (3LC) + CAP & BASE

A 3LC a középső futófelület futásteljesítményét és a válltapadást biztosítja, míg az alattuk lévő Cap & Base réteg fokozza a futófelület merevségét a jobb tapadás, a rezgéscsillapítás és a minden időjárási viszonyok közötti jó teljesítmény érdekében.

Műszaki termékjellemzők és előnyök

Bridgestone Battlax T31

A gumi nagyobb rugalmasságának hála jobb tapadásérzetet nyújt a felület.
Bridgestone Battlax T31

Jobb vízelvezetés, a vállrész hullámos/egyenes elemeinek módosított aránya miatt kiváló egyensúly a deformáció és a merevség közt.
Bridgestone Battlax T31

Nagyobb ferde nyíróerő a nagyobb érintkező felületnek köszönhetően.
Bridgestone Battlax T31

Jobb tapadás és kisebb csúszási terület a jobb kanyarstabilitásért nedves körülmények közt, és a jobb reakciókért száraz útfelületen.
Bridgestone Battlax T31

Nem áldoztuk fel a T31 elődjének bizonyított és kiváló élettartamát.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text