Battlax-t32 Új

Túrázás Touring motorabroncsok
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax-t32 Új

Túrázás Touring motorabroncsok
A Battlax Sport Touring T32 a Bridgestone új sporttúra zászlóshajója. A T32-ben minden megvan, ami a kategóriában elvárt a teljesítmény, a magabiztosság és minden időjárási körülmények közötti érintkezés terén.
Drag to rotate this tyre
  • 7%-kal rövidebb fékút nedves körülmények között, mint az elődnél
  • 13%-kal nagyobb érintkezési felület a hátsó abroncson, mint az elődnél
  • Új Pulse Groove Pattern dizájntechnológia
  • Speciális GT változat közepes és nehéz motorokhoz
Lire la suite Lire moins

Technológiák

3 LAYER COMPOUND (3LC) + CAP & BASE

A 3LC a középső futófelület futásteljesítményét és a válltapadást biztosítja, míg az alattuk lévő Cap & Base réteg fokozza a futófelület merevségét a jobb tapadás, a rezgéscsillapítás és a minden időjárási viszonyok közötti jó teljesítmény érdekében.

ULTIMAT EYE

A gumiabroncs érintkezési felülete viselkedésének vizualizálása mérési és szimulációs technológia segítségével. Kevesebb csúszási felületet biztosít a jó tapadáshoz vezetés közben, és javítja a gumi élettartamát.

MONO SPIRAL (MS) BELT

HŰVÖSEBB MŰKÖDÉS, JOBB STABILITÁS

A gumiabroncs kerülete köré tekert könnyű és tartós szálak, amelyek biztosítják az egyenletes tapadást. Ez a súlycsökkenés, a jobb tapadás, a forgási stabilitás, a nagy sebesség és a csillapító hatás révén hozzájárul a nagy teljesítményhez.

NANOPRO-TECH™

ERŐSEBB TAPADÁS, NAGYOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY

A Bridgestone NanoPro-Tech™ technológiája molekuláris szinten optimalizálja az abroncs teljesítményét. Ez segít csökkenteni a súrlódást és a forgás során a hő- és a futófelület deformációját, ami jobb tapadást és hosszabb élettartamot eredményez.

RC POLYMER

BIZTOSABB ÉRINTKEZÉS AZ ÚTTAL

A polimer javítja a gumik kopásállóságát, a szilika a nedves teljesítményt segíti A Bridgestone kulcstechnológiájával, a NanoPro-Tech® segítségével kifejlesztett RC POLYMER hozzájárul a nedves teljesítmény javításához és a hosszabb élettartamhoz.

SILICA RICH HÁTSÓ KERÉKRE

SILICA RICH HÁTSÓ KERÉKRE

A Silica Rich Compound magas tapadási teljesítményt nyújt alacsony hőmérsékleti körülmények között a motorozás korai szakaszában, és kiváló nedves teljesítményt biztosít.

SILICA RICH EX ELSŐ KERÉKRE

BIZTOSABB TAPADÁS AZ ELSŐ KERÉKEN

A szilika mennyiségének nagymértékű növelésével a nedves körülmények közötti teljesítmény javul a hagyományos Silica Rich-hez képest.

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Az acélszál anyaga egyedileg gumiszigetelt, nagy hővezető képességű belső filamentekből készül, ami fokozza a hőátadást és csökkenti a defekt kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, a tapadást, az abszorpciót és a tartósságot.

PULSE GROOVE

JOBB NEDVES TELJESÍTMÉNY

A mintázat kialakítása ötvözi az erezet alakú barázdákat a kis középső terelőkkel. Ez kiegyenlíti a vízáramlást és optimalizálja annak sebességét. Ezáltal jobb a vízelvezetés és a tapadás nedves körülmények között, illetve a kisebb csúszási arány.

Műszaki termékjellemzők és előnyök

A Bridgestone T32 GT abroncs kifejezetten közepes és nehéz motorokhoz van tervezve

Speciális T32 GT dizájn

Közepes és nehéz motorokhoz
A Bridgestone kifejlesztette a speciális T32 GT abroncsot, amely optimalizált barázdákkal és szerkezettel, valamint a nedves teljesítményt javító Pulse Groove technológiával elősegíti az optimális merevséget. Emellett a T32 GT javított stabilitással és 10%-kal hosszabb élettartammal is rendelkezik.
T32 sporttúra gumiabroncs, fokozott nedves teljesítménnyel a Bridgestone Pulse Groove Pattern dizájntechnológiája révén

Pulse Groove Pattern dizájntechnológia

Jobb nedves teljesítmény
A legmodernebb fejlett technológiai mintázatú barázdák dizájnja erezet alakú barázdák kis középső terelőkkel kombinálva. Kiegyenlítik a vízáramlást és optimalizálják az áramlási sebességet. Mindez jobb vízelvezetést, csúszási arányt és tapadást eredményez nedves körülmények között.
A kulcsfejlesztések a Bridgestone T32-et teszik a Sport Touring szegmens új mércéjévé

Az új meghatározó sporttúra abroncs

Lenyűgöző fejlesztések
Az elődjéhez képest az érintkezőfelület növelése (13%) és tapadásának javítása, illetve a rövidebb féktávolság (7%) anélkül teszi a T32-est a sporttúra kategória új mércéjévé, hogy közben elveszítené nagyra értékelt lineáris és semleges kezelését.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text