Blizzak Ice Új

Extrém téli SZEMÉLYABRONCS Abroncs
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Blizzak Ice Új

Extrém téli SZEMÉLYABRONCS Abroncs
Blizzak ICE egy szegecsek nélküli téli abroncs, melyet a mérsékelt és szubarktikus éghajlatban előforduló, nehezen járható havas és jeges útviszonyokhoz terveztek.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Elődjénél 8% -kal rövidebb fékút jeges úton 1
  • Elődjéhez képest 25% -kal hosszabb élettartam 1
  • Alacsonyabb zajszint az átlagos szegecselt abroncsokhoz képest 2
Lire la suite Lire moins

Műszaki termékjellemzők és előnyök

Ez a szemléltető ábra azt mutatja be, hogy a Blizzak ICE mintázatának barázdái ideális kialakítással rendelkeznek a téli vezetéshez, de kiküszöbölik az utastérben jelentkező szokásos hangos zajt.

Egyedi lamellák és mintázat

Hosszabb abroncs élettartam
Egy téli abroncs jó teljesítménye a megfelelő mintázaton múlik. Úgy alakítottuk ki a Blizzak ICE futófelületét, hogy a lamellák rendszere és a merevebb mintázati blokkok – a kiemelkedő abroncs részek a gumiabroncs futófelületén – elősegítsék a tapadást és a jó fékezési teljesítményt havon és jégen. A mintázat abban is segít, hogy az abroncs ellenálljon a legmostohább téli körülményeknek, és az idő múlásával is megőrizze kiváló teljesítményét.
Ez a szemléltető ábra azt mutatja be, hogyan működik a multicellás keverék a Blizzak ICE téli abroncs esetében.

Ideális barázdák a mintázatban

Az utastérben jelentkező zajszint csökkentése
Az utazás kényelme nem csupán azt jelenti, hogy magabiztosan uralmunk alatt tudjuk tartani a járművet; ebbe a csendes utazás élménye is beletartozik. Független tesztek igazolják, hogy optimális mintázata révén a Blizzak ICE zajszintje alacsonyabb, mint egy átlagos szegecselt abroncsé.2 Bár a mintázat kiemelkedő blokkokat is tartalmaz, a barázdák jobban elvezetik a levegőt, és csökkentik ezáltal az utastérben keletkező zaj kialakulását.
Ez a szemléltető ábra azt mutatja be, hogy a jeges úton nyújtott vezetési teljesítmény a Blizzak ICE téli abroncs speciális mintázatának és lamelláinak köszönhető.

Hatékony multicellás keverék

Csökken az abroncs megcsúszásának kockázata
A Blizzak ICE téli abroncsot úgy alakítottak ki, hogy segítségével Ön biztonságban és felkészültnek érezhesse magát mindenfajta téli vezetési helyzetben, különösen jeges utakon. Az abroncs akkor csúszik meg, ha a jég tetején egy vékony vízréteg képződik, és ez meggátolja, hogy az abroncs érintkezzen az úttal. Ennek kiküszöbölésére a Blizzak ICE olyan multicellás keverékből készül, amely megköti a jégből származó vizet, és stabil tapadást biztosít.

Jogi nyilatkozat

1 Rövidebb fékút és hosszabb élettartam
A Bridgestone saját létesítményeiben végzett, a Blizzak WS80 típussal történő összehasonlítást szolgáló belső vizsgálatok alapján. Abroncsméret: 215/55 R17. A gumiabroncs élettartama a vezetési stílustól, a gumiabroncs nyomásától, a gumiabroncs és a jármű karbantartásától, az időjárási viszonyoktól stb. függ.

2 Alacsonyabb zajszint az utastérben
A tesztet a Bridgestone kérésére a TÜV SÜD végezte 2018 októberében és novemberében a németországi Neubibergben, 205/55 R16 méretű abroncsokkal szerelt VW Golf VII típusú autón. A Blizzak ICE típust a Bridgestone szegecselt abroncsokkal, és a szegecselt abroncsokat gyártó legnagyobb versenytárs hasonló kategóriájú szegecselt abroncsaival hasonlították össze:. [713143908-03] számú jelentés melléklet. Objektív belső zaj (dB): Bridgestone Blizzak ICE (63,4 dB), Nokian Hakkapeliitta 8 (70.0 dB), Bridgestone Spike-02 (70.4 dB), Bridgestone Noranza 001 (70.7 dB), Nokian Hakkapeliitta 9 (71.2 dB).

Ossza meg tapasztalatát a abroncsról Blizzak Ice

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text