Blizzak Lm-80-evo

Téli SUV / 4X4 Abroncs
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Blizzak Lm-80-evo

Téli SUV / 4X4 Abroncs
Fedezze fel, milyen élményeket tartogat a tél, anélkül hogy ennek a biztonság, a kényelem vagy a teljesítmény látná kárát. A Blizzak LM-80 EVO abroncsot kifejezetten úgy fejlesztettük, hogy megfeleljen a napjaink nagy teljesítményű terepjárói és SUV-jai által támasztott elvárásoknak teljesítmény, biztonság és kormányreakció tekintetében. Érezze, mennyivel kiválóbb ennek az abroncsnak a kezelhetősége és úttartása havon és jégen valamint nedves és száraz úton. Az igazi téli vezetési élményért.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Precíz kormányzás jégen, havon és latyakban
  • Kiegyensúlyozott kormányozhatóság nedves és száraz útfelületen
  • Kiemelkedő irányíthatóság
Lire la suite Lire moins

Műszaki termékjellemzők és előnyök

FELÉPÍTÉS

A forgásiránykötött mintázat a modern lamella kialakítással egyszerre biztosítja a megnövelt vonóerőt és a kiegysúlyozott kontrollt, így Önnek a téi utakon sem kell lemondania autója nagy teljesítményéről.

KEZELHETŐSÉG

Jobb kezelhetőség nedves és száraz útfelületen. A vékonyabb és merevebb bemetszések javítják a kezelhetőséget nedves és száraz utakon. A vékony lamellák további előnye, hogy megbízható fékezést, kiváló gyorsulást és remek kanyarodási képességet biztosítanak havas és jeges úton is, így őrizve meg autója teljesítményét a téli időjárási körülmények között.

TELJESÍTMÉNY NEDVES UTAKON

A nagy befogadóképességű keresztirányú mintaárkok elvezetik a vizet és a hókását a kontakt területről, ezzel kitűnő nedves tapadást biztosítanak anélkül, hogy Önnek le kellene mondania a száraz úton elérhető teljesítményről. Csökkentett aquaplanningi kockázat.
Ossza meg tapasztalatát a abroncsról Blizzak Lm-80-evo

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text