Blizzak Lm001

Téli SZEMÉLYABRONCS Abroncs
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Blizzak Lm001

Téli SZEMÉLYABRONCS Abroncs
A díjnyertes Blizzak LM001 a futófelület mintázata és az anyagösszetétel terén is innovatív megoldásokat tartalmaz, így napjaink kiszámíthatatlan körülményeit magabiztosan és precízen küzdheti le, hisz Önnél a teljes irányítás.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Precíz kormányzás
  • Nagy kanyarstabilitás
  • Kiváló tapadás havon
Lire la suite Lire moins

Műszaki termékjellemzők és előnyök

FÉKEZÉS ÉS KONTROL HAVAS ÚTON

A 3D lamellák és az új mintázat kiegyensúlyozzák az abroncs merevségét, a bemetszések rugalmasságának csökkentése nélkül. A nagy térfogatú döntött mintablokkoknak köszönhetően a hó jobban összetömörödik, így biztosítva kiváló vonóerőt még havas felületeken is.

KITŰNŐ KOPÁSÁLLÓSÁG ÉS TARTÓS TELJESÍTMÉNY

NanoPro-Tech polimerek biztosítják az optimális szilika eloszlást, amely garantálja az abroncs rugalmasságát hideg időjárás esetén is, így biztosítva a lehető legjobb tapadást és az abroncs az úttest közötti maximális érintkezési felületet, még szélsőséges hőmérséklet ingadozáskor is.

KEZELHETŐSÉG, STABILITÁS ÉS KONTROL NEDVES UTAKON

A legömbölyített sarok illesztések javítják a víz és a hókása kifelé áramlását. A kúpos szarvacskák gyorsan megtisztítják a tapadó felületet, ezzel is tovább növelve az abroncs és az út közötti érintkezési felületét és az autó feletti kontrollt.
Ossza meg tapasztalatát a abroncsról Blizzak Lm001

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text