Ecopia Ep150

Nyári SZEMÉLYABRONCS Abroncs
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Ecopia Ep150

Nyári SZEMÉLYABRONCS Abroncs
A biztonság, tartósság és gazdaságosság lenyűgöző egyensúlyát kínálja, az Ecopia abroncsokkal lefaraghatja a üzemanyag fogyasztását és CO2 kibocsátását, mindemellett élvezheti azt a kényelmet és finom kezelhetőséget, amit egy prémium Bridgestone abroncstól elvár.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Üzemanyaggazdaságosság
  • Kezelhetőség nedves útfelületen
  • Stabilitás
Lire la suite Lire moins

Műszaki termékjellemzők és előnyök

MEREDEKEN FUTÓ BORDÁK

A bordák felületéről a víz könnyen a mintaárkokba fut, így kisebb az aquaplaning kialakulásának veszélye. A meredeken futó bordák miatt a fékezőélek igen hatékonyak, jó az érintkezés az úttfelülettel, a mintázat pedig csendes.

BORDÁKKAL ÖSSZEKÖTÖTT KÖZÉPSŐ BLOKKOK

A vastag bordákkal összekötött blokkok egyenletesebb nyomáselosztást biztosítanak, így nagyobb a fékerő es a tapadás nedves úton.

3D BEVÁGÁSSAL CSATLAKOZÓ BORDÁK

A vállblokkok három dimenzióban megtervezett árokkal csatlakoznak a szomszédos bordóhoz, ami növeli a blokkmerevséget es az irányíthatóságot.

KÖNNYŰSZERKEZET

Az óvszerkezet új anyaga es az alkalmazott innovatív technológiák miatt az abroncs szerkezete könnyebb lett, így csökkent a gumiabroncs tömege.

NANO-PROTHECH™ - KEVERÉK

A felső rétegben kisebb az energiaveszteség a polimer módosított láncvégének köszönhetően, emiatt a szilika részecskék jobban eloszlanak, és kisebb a súrlódási hőfejlődés (és a gördülési ellenállás).

CSENDES ACS BLOKKOK

Az Adaptive Contact Surface (ACS) kialakítású konvex blokkok csökkentik a levegő áramlási sebességet, ezért a mintázat csendesebben fut.
Ossza meg tapasztalatát a abroncsról Ecopia Ep150

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text