Potenza S001

Nyári SZEMÉLYABRONCS Abroncs
alt text
Drag to rotate this tyre 360-icon

Potenza S001

Nyári SZEMÉLYABRONCS Abroncs
A műszakilag lenyűgöző Potenza S001, hihetetlen erőt, precíz irányíthatóságot és igazi sportos teljesítményt nyújt száraz és nedves körülmények között is. Kimagasló komfortjának ás hatékonyságának köszönhetően, az abroncs új jelentéssel ruházza fel a „nagy teljesítmény” definícióját.
Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Teljesítmény nagy sebességnél
  • Kezelhetőség nedves útfelületen
  • Tapadás
Lire la suite Lire moins

Műszaki termékjellemzők és előnyök

AKTÍV BETÉT

Fokozott hosszanti merevség a jobb fékezésért és kezelhetőségért. Megőrizve a függőleges merevséget a kanyartapadásért és a vezetési kényelemért.

ÉLESEN DÖNTÖTT MINTAÁRKOK

Az élesen döntött mintaárkok a mikro-mintaárkokból a központi mintaárkokba vezetik a felesleges vizet az akvaplaning elkerüléséért.

NAGY TAPADÁST BIZTOSITÓ VÁLLBLOKKOK

A nagyméretű, merev, “nagy tapadású” vállblokkok kiváló tapadást biztosítanak kanyarban. A hosszanti merevség biztosítja a szükséges nagy fékezési erőt.

EGYENES MINTÁROK A FUTÓFELÜLET SZÉLÉN

Kiváló kormányzási reakció és pontosság a sportos vezetési élményért. Tökéletes stabilitás nagy sebességnél a futófelület szélén lévő egyenes mintaároknak köszönhetően.

ULTRA NAGY HATÉKONYSÁG

A korszerű mintaárok kialakítás csökkenti a mintázati és felületi zajt. Könnyű övkonstrukció az alacsonyabb gördülési ellenállásért és a nagyobb üzemanyag-hatékonyságért.

SZÉLES MINTAÁRKOK

A széles mintaárkok gyors vízelvezetést biztosítanak.