Turanza T005

Nyári SZEMÉLYABRONCS Abroncs
alt text
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon

Turanza T005

Nyári SZEMÉLYABRONCS Abroncs
A Turanza T005 nyári abroncs olyan járművezetőknek készült, akik magabiztosan, a járművet uralva akarnak autózni nedves és száraz úton egyaránt, hogy a körülmények ne akadályozhassák őket tevékenységük során.

Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Az abroncsnedves úton mutatott fékezési és kanyarodási teljesítményét a legjobbnak értékelték 1
  • Az abroncs nedves úton nyújtott tapadásával kiérdemelte az EU „A” címkeosztály megjelölést
  • Magasabb futásteljesítményt ér el, mint az elődje 2
  • Egyes méretekben DriveGuard Run-Flat defekttűrő változatban is elérhető
Lire la suite Lire moins

Műszaki termékjellemzők és előnyök

A kép bemutatja, hogyan alkalmazza a Turanza T005 a NanoPro-Tech™ technológiát, és rendelkezik még jobb tapadással nedves és csúszós utakon.

A NanoPro-Tech™ technológia keverékben történő alkalmazása

Kategóriájában a legjobb tapadás nedves úton
Független abroncs tesztek alapján nedves úton történő fékezés és kanyarodás közben a Turanza T005 jobb teljesítményt nyújt, mint más vezető abroncstípusok. A Turanza T005 a NanoPro-Tech™ technológiát alkalmazó anyagkeverék miatt teljesít jobban, mint a többi abroncs. A kizárólag a Bridgestone által alkalmazott technológia révén a gumi megköti az úton lévő vizet, és jobb tapadást ér el nedves útviszonyoknál.
A kép azt mutatja be, hogy a Turanza T005 mintázata miként biztosítja az optimális tapadást nedves úton.

Optimalizált futómintázat

A még jobb tapadásért nedves úton
A Turanza T005 futómintázata révén nagyobb biztonságban, és felkészültebbnek érezheti magát, ha zuhogó esőben kell vezetnie, vagy vízátfolyásokon halad át. A vállrész magas kiemelkedő elemei és a középen található széles rés együttesen gyorsan elvezetik a vizet a futófelületről, és csökkentik ezzel a vízensiklás kockázatát.
A kép azt mutatja be, hogy a Turanza T005 a lehető legtartósabb anyagok felhasználásával készül, melyek révén két EU címkeosztály jelölést is kiérdemelt.

Robusztus felépítés és bordázat

Kiváló EU címkeosztályok
Abroncsmérnökeink a legjobb anyagokat választották, hogy ezzel tovább javítsák a Turanza T005 teljesítményjellemzőit. A gumiréteg alatt található merev poliészter és acél szerkezet stabilabb kezelhetőséget eredményez, és csökkenti a gördülési ellenállást, aminek köszönhetően az Ön járművének alacsonyabb lesz az üzemanyag-fogyasztása. Ezek a fejlesztések az anyagösszetétellel és a mintázattal együtt hozzájárultak ahhoz, hogy a Turanza T005 kiérdemelhesse az EU „A” címkeosztály megjelölést nedves úton, valamint a „B” minősítést a gördülési ellenállás tekintetében.
Ossza meg tapasztalatát a abroncsról Turanza T005

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text