Turanza 6 Új

Click and drag

Turanza 6 Új

ENLITEN logo

 

TÚRAAUTÓ / SUV / 4X4 ABRONCS

 

Akár autópályán kell bevenni egy kanyart, akár városban kell váratlanul fékezni, a Bridgestone új Turanza 6 abroncsa még nedves úton is megfelel és felülmúlja az elvárásokat.

Click and drag
  • Kategóriájában a legjobb tapadás nedves úton 1
  • Kiváló hatótávolság2 2
  • Jobb üzemanyag/energiahatékonyság 2

ENLITEN logo   Készen áll az elektromos járművekhez: az elektromos járművek különleges követelményeinek megfelelően tervezett gumiabroncs.

 

Olvass tovább Olvass kevesebbet

Turanza 6 abroncs méretválasztékának letöltése

Turanza 6 abroncs méretválasztékának letöltése

Jogi közlemény

 A TÜV SÜD által a Bridgestone felkérésére 2022 júniusában az ATP Papenburg (Németország) & Bridgestone EUPG (Olaszország) létesítményeiben a BMW 520i & BMW 530d-vel, 245/45 R18 100Y XL méretű gumiabronccsal végzett nedves tesztek. A Turanza 6 az azonos szegmensben lévő fő versenytársak teljesítményével összehasonlítva: CONTINENTAL Premium Contact 6, MICHELIN Primacy 4+, PIRELLI Cinturato P7 (P7C2) Jelentés száma: [713263409]. OLDALIRÁNYÚ AQUAPLANING minősítés: BRIDGESTONE Turanza 6 (100,0%), PIRELLI Cinturato P7 (P7C2) (96,9%), CONTINENTAL Premium Contact 6 (92,0%), MICHELIN Primacy 4+ (90,2%). EGYENES VONALÚ AQUAPLANNING, minősítés: CONTINENTAL Premium Contact 6 (100,2%), BRIDGESTONE Turanza 6 (100,0%), PIRELLI Cinturato P7 (P7C2) (98,9%), MICHELIN Primacy 4+ (98,5%). OLDALIRÁNYÚ NEDVES TAPADÁS, besorolás: BRIDGESTONE TURANZA 6 (100,0%), CONTINENTAL Premium Contact 6 (97,0%), MICHELIN Primacy 4+ (95,1%), PIRELLI Cinturato P7 (P7C2) (93,3%). NEDVES FÉKEZÉS (Ø SZÁM. Féktávolság [m] 80-20 Km/h) besorolás: CONTINENTAL Premium Contact 6 (33,0), BRIDGESTONE Turanza 6 (33,7), PIRELLI Cinturato P7 (P7C2) (34,4), MICHELIN Primacy 4+ (36,0).

2 A Turanza 6 és a Turanza T005 belső összehasonlítása alapján (ref. méret 205/55 R16).

*Az ENLITEN olyan technológiák összessége, amelyek a gumiabroncsok kategóriájukban legjobb teljesítményét biztosítják, és a korábbi generációkhoz képest a fenntarthatóság irányába tett lépést jelentenek.

Műszaki jellemzők és előnyök

Az új keverés és a töltőanyag-polimer kémia illusztrációja

Új keverék és töltőanyag-polimer kémia

Optimális vízelvezetésének köszönhetően a legjobb nedves teljesítmény

Javítja a kémiai reakciók szabályozását, kiegyensúlyozza az erősítő mechanizmust és javítja a töltőanyag diszpergálását.

Dupla szögű 3D barázdák illusztrációja

Dupla szögű 3D barázdák

Simább nyomáseloszlás a futásteljesítmény növelése érdekében

A mintázat lokális merevségének növelése és a csúszás
korábbi modellhez képest történő csökkentése érdekében egy egymásba illeszkedő mechanizmussal rendelkezik.

A divergens vállrész illusztrációja

Új divergens vállrész kialakítása

A zökkenőmentesebb vízelvezetés érdekében

Segít javítani a gumiabroncs tapadását nedves felületen, elvezeti a vizet a gumiabroncs alól, és minimalizálja az aquaplaningot.

Alacsony nyomtávú karosszéria réteg illusztráció

Új, alacsony nyomtávú karosszéria réteg és futófelület rétegek

A gumiabroncs súlyának és hiszterézisének csökkentésére

Az alacsony nyomtávú karosszéria- és futófelületi rétegeknek köszönhetően a Turanza 6 a csökkentett gördülési ellenállás miatt kevesebb üzemanyaggal vagy energiával messzebbre jut. Az aerodinamikus Rim Guard forma megvédi a gumiabroncsot az éles görbületváltozásoktól, és csökkenti a légellenállást.

Ossza meg tapasztalatát a abroncsról Turanza 6

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Use my current location

Nincs eredmény

alt text