Weather Control A005-evo

Négyévszakos SZEMÉLYABRONCS / SUV / 4X4 Abroncs
alt text
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon

Weather Control A005-evo

Négyévszakos SZEMÉLYABRONCS / SUV / 4X4 Abroncs
A Weather Control A005 EVO a Bridgestone négy évszakos abroncs termékcsaládjának egy új tagja, amely kiváló tapadást és jobb teljesítményt biztosít hóban, valamint DriveGuard technológiát alkalmaz.
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Kategóriájának legjobb tapadási mutatója nedves úton 1
  • Még jobb havas teljesítmény 2
  • Kiváló élettartam 3
Lire la suite Lire moins

Műszaki termékjellemzők és előnyök

Kép a Weather Control A005 EVO DriveGuard gumiabroncsról, amely EU „A” címkeosztályú a NanoPro-Tech™ (magas szilikát tartalom) keverék révén.

Egyedi mintázat és keverék

EU „A” címkeosztály-besorolás a nedves úton mutatott teljesítményért
Függetlenül attól, hogy hirtelen kell megállni nedves úton, vagy autópályán erős esőzésben kell biztonságosan vezetni, Weather Control A005 EVO gumiabroncsokkal a vezető mindig nyugodt lehet. A mintázatban még több vállelem és nagymennyiségű csatorna található, amelynek köszönhetően ez az abroncs a legmagasabb EU címkeosztály-besorolást kapja a nedves úton mutatott teljesítményéért.
Kép a Weather Control A005 EVO DriveGuard abroncsról, amely robusztus szerkezetével minden évszak időjárási körülményét képes kezelni.

Optimalizált szövetváz-felépítés

Megnövelt abroncsélettartam és futásteljesítmény
A Weather Control A005 EVO szövetváz megnövelt időtállósága gondoskodik arról, hogy az abroncs ellenálljon a különféle időjárási körülményeknek és útviszonyoknak, így egész évben ugyanaz az abroncs használható. A felépítés elosztja a nyomást a maximális teljesítmény és az egyenletes kopás érdekében.
Kép a havas teljesítményért kapott Három hegycsúcs és hópehely tanúsítással rendelkező Weather Control A005 EVO DriveGuard abroncsról.

Megújított szilika keverék

Három hegycsúcs és hópehely tanúsítás
A Weather Control termékcsalád négy évszakos, de az A005 EVO egyedi fejlesztéseket alkalmaz a téli vezetés támogatása érdekében. Egy megújult Nano Pro-Tech™ keverék, a V alakú mintázat és az innovatív lamellák együtt dolgoznak a gyorsabb fékezés és gyorsítás, valamint a még jobb havas tapadás érdekében.

Jogi nyilatkozat

1 Az EU „A” címkeosztályzat, a legjobb nedves tapadást elérő címke

2 3 hegycsúcs és hópehely (3PMSF) tanúsítvány
A Bridgestone által a Weather Control A005 abroncson a svédországi tesztpályán elvégzett belső tesztek alapján. Abroncsméret: 205/55 R16 94V. A tapadási erő [5-35 km/ó] 3%-kal növekedett a korábbi modellhez képest. A féktávolság [40-5 km/ó] 3%-kal csökkent a korábbi modellhez képest. Az oldalirányú gyorsulás 4%-kal nőtt az előző modellhez képest havas szlalom teszt során 50 km/óra sebességen.

3 A hosszan tartó teljesítményhez ugyanazt a futásteljesítményt kínálja
Ugyanaz a futásteljesítmény-potenciál az előző modellhez képest a prémium nyári abroncsokkal összehasonlítva. A Bridgestone által a Weather Control A005 abroncson a beltéri laboratóriumunkban elvégzett belső tesztek alapján. Abroncsméret: 205/55 R16 94V. A gumiabroncs élettartama a vezetési stílustól, a gumiabroncs nyomásától, a gumiabroncs és a jármű karbantartásától, az időjárási viszonyoktól stb. függ.