A képen egy áruszállító flotta látható oldalról, amint Bridgestone teherautó-abroncsokkal halad.

Fedezze fel a teljes termékcsaládot!

Teherabroncsok hosszú távú szállításhoz

A Bridgestone országúti abroncsai segítenek az üzemanyag-fogyasztás, a szénkibocsátás és a flotta összköltségeinek csökkentésében kompromisszumok nélkül.

Teherautó-abroncsok regionális szállításhoz

A Bridgestone sokoldalú abroncsai a legújabb technológiák által az alkalmazások széles skálájához biztosítják a kitűnő futásteljesítményt, tapadást és tartósságot.

Buszabroncsok városi használatra

A Bridgestone városi abroncsai megbirkóznak a városi kihívásokkal, a kiszámíthatatlan terheléstől a folyamatosan megálló és elinduló forgalomig, kényelmes használatot biztosítva.

Abroncsok távolsági buszokra

A Bridgestone távolsági buszokon használható négyévszakos abroncsok kényelmes élményt nyújtanak mind a vezetőnek, mind a hosszú útra induló utasoknak.

Home Teaser Image
FEDEZZE FEL A BRIDGESTONE DURAVIS R002 TERMÉKCSALÁDJÁT!
Teherabroncsok települések közötti és településen belüli szállításhoz

A Bridgestone kis- és közepes teherautókon használható abroncsai biztosítják azt a sokoldalúságot és tartósságot, amelyre a vállalkozásoknak szükségük van.

Teherabroncsok vegyes szállításhoz

A Bridgestone közepes terepre szánt abroncsai építőipari és mélyépítési szállítási feladatokra alkalmasak. Ezek az abroncsok kiváló tapadást, futásteljesítményt biztosítanak.

Teherabroncsok burkolatlan munkaterületekre

A Bridgestone szélsőséges terepre szánt abroncsai ideálisak építkezéseken, bányákban és kőfejtőkben. Ezek az abroncsok ideálisak nagy terhek kezeléséhez nehéz körülmények között.

Abroncsok különböző téli körülményekhez

A Bridgestone téli abroncsai kitűnő teljesítményt, kényelmet és pontos úttartást biztosítanak, így a sofőrök nehéz körülmények között, havas és jeges úton is nyugodtak lehetnek.

Home Teaser Image
FEDEZZE FEL A BRIDGESTONE ECOPIA H002 TERMÉKCSALÁDJÁT!

A következők is érdekelhetik:

Fleetcare

Az egyetlen mobilitási partnertől származó megoldás, amely az Ön igényei alapján, moduláris és rugalmas megközelítéssel együttesen alakítja ki üzleti tevékenységét. Ma már bizonyított. Megelőzve a holnapot.

A kép olyan flottákat mutat, melyeknél előnyös volna a Bridgestone Total Tyre Care mobilitási megoldása.
A Bandag újrafutózási megoldásai
A világ legmegbízhatóbb futózási megoldások beszállítója, a Bandag, 60 évnyi ipari tapasztalatát ötvözi a biztonság és megbízhatóság melletti kompromisszummentes elkötelezettségével.
A kép egy olyan flottát mutat, mely a Bandag újrafutózott abroncsaival halad egy főúton, szép tájjal a háttérben.
Eredeti Gyári Szerelés
A Bridgestone OE (eredeti gyári szerelés) abroncsai a teherautók és buszok egyedi sajátosságait támogatva segítik elő azok kitűnő teljesítményét. Nézze meg a Bridgestone legújabb, közepes és nagy igénybevételű szállítójárművekhez tervezett OE abroncsait.
A képen áruszállító flotta járművei láthatók egy sorban, a Bridgestone OE abroncsaival felszerelve.