A képen egy flottába tartozó, Bridgestone gumiabronccsal felszerelt haszongépjármű látható hátulnézetből.

TIREMATICS

Proaktív gumiabroncs-karbantartási megoldások a sikeres üzletmenethez.

Optimalizálja a gumiabroncsok teljesítményét
Maximalizálja az üzemanyag-hatékonyságot
Csökkentse az abroncsköltségeket a biztonság fenntartása mellett

Előnyök

Járművek
A Tirematics gondoskodik az optimális üzemanyag-fogyasztásról, a jobb fékteljesítményről és úttartásról, és minimálisra csökkenti a potenciális leállásokat.
Az ikon egy járművet szimbolizál, ami arra utal, hogy a Bridgestone Tirematics kedvezően befolyásolja a járművek teljesítményét.
Gumiabroncsok
Tartson fenn megfelelő guminyomást az optimális élettartam, a nagyobb teherbírású karkasz és a csökkentett szabálytalan kopás érdekében.
Gumiabroncs ikon jelentése: a Bridgestone Tirematics segítségével a flották a legjobb gumiabroncs-teljesítményt érhetik el.
Megtakarítások
A túl alacsony guminyomás magasabb üzemanyag-fogyasztást eredményez, és csökkenti a gumiabroncsok élettartamát. A Tirematics minimális szervizráfordítás mellett nyújt segítséget ahhoz, hogy maximalizálja az üzemidőt és optimalizálja a működést.
Euró ikon jelentése: a Bridgestone Tirematics segítségével csökkenteni lehet a flották költségeit.

Hogyan működik

Ismerje meg, hogyan támogatja a Tirematics az Ön flottáját.
Home Teaser Image

Szeretne még többet tudni?

TÖLTSE LE A TIREMATICS PROSPEKTUST.

Hogyan működik

Installálás és beállítás
A Tirematics egy könnyen felszerelhető rendszer, a szelepekre külsőleg felszerelt szenzorokkal és egy teljesen vezeték nélküli kapurendszerrel. Szenzorok küldik át a nyomás- és a hőmérsékletadatokat, amelyeket a Tirematics felhőben a FleetBridge vagy Toolbox megoldás segítségével a vonatkozó járművekhez rendelnek hozzá.
A képen egy Bridgestone alkalmazott látható, amint éppen felszereli a Tirematics rendszert egy flottába tartozó gumiabroncsra.
Működés
Ha egy jármű áthalad a kapun, akkor a rendszer beolvassa a nyomásra vonatkozó értékeket, és elküldi az adatokat a Tirematics felhőbe. A Tirematics felhő elemzi a beérkező adatokat, és szükség esetén azonnali riasztásokat is küld.
A kép a Tirematics rendszert mutatja működés közben, amikor egy Bridgestone gumiabroncs halad át a guminyomást felügyelő rendszeren.
Művelet
A riasztás címzettjeit előre meghatározzák, hogy a nyomással kapcsolatos eseményeket a lehető leghatékonyabb módon lehessen kezelni. A Tirematics felhő a riasztásokat e-mail vagy SMS formájában küldi el, ezeket a sofőrnek is el lehet küldeni.
A képen egy alkalmazott a flottába tartozó gumiabroncs nyomását ellenőrzi.