Fast forward your business

Integrált gumiabroncs- és flottakezelési megoldás

Az egyetlen mobilitási partnertől származó megoldás, amely az Ön igényei alapján, moduláris és rugalmas megközelítéssel együttesen alakítja ki üzleti tevékenységét. Ma már bizonyított. Megelőzve a holnapot.

GUMIABRONCS-KEZELÉS

Testre szabott abroncskezelési megoldások, a legmodernebb technológia, kényelmi rendszerek és folyamatok támogatásával.

FLOTTAKEZELÉS

Üzleti teljesítményének optimalizálása a Webfleet, Európa első számú flottakezelő megoldásával.

INTEGRÁLT MEGOLDÁSOK

A gumiabroncs- és flottakezelési megoldások kombinálása a legmagasabb fokú kényelem és a flotta értéknövelése érdekében.

FEDEZZE FEL A FLEETCARE SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

Fleetcare törekvések

A tuladonosi költségek csökkentése

Megtakarításokat érhet el a teljes folyamat során köszönhetően a kiszámítható karbantartásnak, az optimális eszközhasználatnak és az üzemanyagmegtakarítási programoknak!

Vevői elégedettség maximalizálása

Segítünk Önnek, hogy ügyfelei részére kiszámítható szolgáltatást tudjon nyújtani az üzemidő maximalizálásával és a munkafolyamatok kezelésének javításával!

Időmegtakarítás

Fejlessze folyamatait, szabadítson fel erőforrásokat és takarítson meg értékes időt, hogy vállalkozását előre vigye!

Flotta megfelelőség támogatás

A Fleetcare-rel mi biztosítjuk Önnek, hogy eszközei megfelelő állapotban legyenek, és folyamatos támogatást nyújtunk, hogy megfeleljen a közlekedési és szállítási szabályozásoknak.

Biztonság és védelem

Eszközeit biztonságban tudhatja köszönhetően a preventív abroncs ápolásnak, a 24/7 nyomonkövetésnek és a valós idejű jármű diagnosztikának.

Fenntartható jövő

Útvonal optimalizálás, zöld vezetés, többéletű abroncsok…a Fleetcare egy komplett megoldáscsomagot kínál üzemanyagmegtakarításra és az ökológiai lábnyom csökkentésére.

ABRONCSKEZELÉS

Gumiabroncs-kezelési megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy csökkentsük a gumiabroncsok üzemeltetési költségeit, járművei az utakon maradjanak, maximális kényelmet biztosítva Önnek. Minden egyes művelet egyediségéből kiindulva folyamatosan figyelemmel kísérjük az Ön igényeit, és meghatározzuk a legjobb termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat flottája számára. A legmodernebb technológiát, fejlett gumiabroncs-kezelési rendszereket és professzionális szolgáltatói hálózatot üzemeltetünk, hogy a maximális előnyök biztosítása érdekében hozzájáruljunk szervezetének sikeréhez.

FLOTTAKEZELÉS

Optimalizálja üzleti teljesítményét a Webfleet, Európa első számú flottakezelési megoldásával. Arra tervezték, hogy járművei és vezetési adatai értelmezhetővé váljanak, hogy nyomon követhetsse eszközeit, növelje termelékenységét és csökkentse költségeit. Portfóliónkban többek között a környezetbarát és biztonságos vezetéshez, az optimális munkafolyamatokhoz/tachográfhoz/elektromos járműkezeléshez kapcsolódó dedikált megoldások is megtalálhatók. A Webfleetet és partneralkalmazásainkat könnyedén integrálhatjuk meglévő vállalati rendszereibe, hogy tovább javítsuk működését.

INTEGRÁLT MEGOLDÁSOK

A Fleetcare segítségével egyetlen megoldásban egyesítheti gumiabroncs- és flottakezelési portfóliónk erősségeit. Az egy partnerrel való ügyintézés kényelmén túlmenően, a kombinált adatok erejének köszönhetően ez további előnyöket is felszabadít. Moduláris és rugalmas megoldást kínálunk Önnek eszközeinek intelligens, adatvezérelt és automatizált kezeléséhez. A Fleetcare a gumiabroncsok felügyeletét és karbantartását összekapcsolhatóvá és előrejelzővé teszi, flottájában fokozza az üzemanyag-hatékonyságot, és a pótkocsik számára dedikált megoldásokat kínál. Így gyorsítjuk fel az Ön vállalkozását.