Személy-, 4x4- és kisteherabroncsok

Fedezze fel a teljes kínálatot

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.
Turanza
Hódítsa meg az utakat, még eső s időben is!
A Turanza prémium kategóriás nyári túraabroncs-termékcsalád magabiztosságot és irányíthatóságot ad a sofőröknek, hogy nedves és száraz körülmények között is meghódíthassák az utakat.
Blizzak
Hódítsa meg az utakat, egész télen át!
Blizzak téliabroncs-kínálat enyhe, mérsékelt és szélsőséges téli körülményekre. A Blizzak megbirkózik a kiszámíthatatlan téli időjárással, így biztonságosan folytathatja útját.
Weather Control
Hódítsa meg az utakat, bármely évszakban!
A Weather Control prémium négyévszakos abroncs ötvözi a nyári és a téli abroncs tulajdonságait is, ezáltal egész évben kiváló teljesítményt és kényelmet nyújt.
Potenza
Hódítsa meg az utakat, ébressze fel érzékeit!
Potenza a Bridgestone kifejezetten a nagy teljesítményű járművekhez. Maximális stabilitás kanyarodás közben, egyenes úton és fékezés száraz úton a tökéletes vezetési élményért.
Dueler
Hódítsa meg az utakat, bármilyen legyen is a terep!
A Dueler közútra és terepre szánt termékcsalád megbirkózik a rá váró kihívásokkal. Optimális tulajdonságai révén védi a sofőrt, felülkerekedik a nehéz terepen és téli időjáráson.
Ecopia
Úttörő, kategóriájának legjobbja üzemanyag-hatékonyság és nedves tapadás tekintetében
Ecopia az üzemanyag-hatékonyságért a teljesítmény csökkenése nélkül. Az ultraalacsony gördülési ellenállás révén autója üzemanyag-hatékony lesz, és kényelmes utazást biztosít.
Duravis
Hódítsa meg az utakat, vigye tovább vállalkozását
A Duravis okos választás üzleti flották és a kisteherautó tulajdonosok számára. Kisebb költség, maximális üzleti hatékonyság és irányíthatóság egész évben egyetlen abroncsszettel.
General Use
Általános célú abroncs választása a stabilitásért és a kényelemért egyaránt. Megbízható teljesítmény, magas futásteljesítmény és egyenletes, csendes futás az utazás során.

Hol lehet Bridgestone abroncsot vásárolni

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Forgalmazó keresése Forgalmazó keresése
This image shows an empty road in a green landscape.