Személy-, 4x4- és kisteherabroncsok

Fedezze fel a teljes kínálatot

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Turanza

Hódítsa meg az utakat, még eső s időben is!
A Turanza prémium kategóriás nyári túraabroncs-termékcsalád magabiztosságot és irányíthatóságot ad a sofőröknek, hogy nedves és száraz körülmények között is meghódíthassák az utakat.

Blizzak

Hódítsa meg az utakat, egész télen át!
Blizzak téliabroncs-kínálat enyhe, mérsékelt és szélsőséges téli körülményekre. A Blizzak megbirkózik a kiszámíthatatlan téli időjárással, így biztonságosan folytathatja útját.

Weather Control

Hódítsa meg az utakat, bármely évszakban!
A Weather Control prémium négyévszakos abroncs ötvözi a nyári és a téli abroncs tulajdonságait is, ezáltal egész évben kiváló teljesítményt és kényelmet nyújt.

Potenza

Hódítsa meg az utakat, ébressze fel érzékeit!
Potenza a Bridgestone kifejezetten a nagy teljesítményű járművekhez. Maximális stabilitás kanyarodás közben, egyenes úton és fékezés száraz úton a tökéletes vezetési élményért.

Dueler

Hódítsa meg az utakat, bármilyen legyen is a terep!
A Dueler közútra és terepre szánt termékcsalád megbirkózik a rá váró kihívásokkal. Optimális tulajdonságai révén védi a sofőrt, felülkerekedik a nehéz terepen és téli időjáráson.

Ecopia

Úttörő, kategóriájának legjobbja üzemanyag-hatékonyság és nedves tapadás tekintetében
Ecopia az üzemanyag-hatékonyságért a teljesítmény csökkenése nélkül. Az ultraalacsony gördülési ellenállás révén autója üzemanyag-hatékony lesz, és kényelmes utazást biztosít.

Duravis

Hódítsa meg az utakat, vigye tovább vállalkozását
A Duravis okos választás üzleti flották és a kisteherautó tulajdonosok számára. Kisebb költség, maximális üzleti hatékonyság és irányíthatóság egész évben egyetlen abroncsszettel.

General Use

Általános célú abroncs választása a stabilitásért és a kényelemért egyaránt. Megbízható teljesítmény, magas futásteljesítmény és egyenletes, csendes futás az utazás során.

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

This image shows an empty road in a green landscape.