Blizzak

LM-80 EVO

Téli SUV / 4X4 Abroncs

Blizzak

LM-80 EVO

Téli SUV / 4X4 Abroncs

Fedezze fel, milyen élményeket tartogat a tél, anélkül hogy ennek a biztonság, a kényelem vagy a teljesítmény látná kárát. A Blizzak LM-80 EVO abroncsot kifejezetten úgy fejlesztettük, hogy megfeleljen a napjaink nagy teljesítményű terepjárói és SUV-jai által támasztott elvárásoknak teljesítmény, biztonság és kormányreakció tekintetében. Érezze, mennyivel kiválóbb ennek az abroncsnak a kezelhetősége és úttartása havon és jégen valamint nedves és száraz úton. Az igazi téli vezetési élményért.

  • Precíz kormányzás jégen, havon és latyakban
  • Kiegyensúlyozott kormányozhatóság nedves és száraz útfelületen
  • Kiemelkedő irányíthatóság
Olvasson még többet! Blizzak LM-80 EVO vásárlása
Blizzak LM-80 EVO vásárlása

Az összes elérhető méret megtekintése

Műszaki termékjellemzők és előnyök

FELÉPÍTÉS
+ Read More
A forgásiránykötött mintázat a modern lamella kialakítással egyszerre biztosítja a megnövelt vonóerőt és a kiegysúlyozott kontrollt, így Önnek a téi utakon sem kell lemondania autója nagy teljesítményéről.
KEZELHETŐSÉG
+ Read More
Jobb kezelhetőség nedves és száraz útfelületen. A vékonyabb és merevebb bemetszések javítják a kezelhetőséget nedves és száraz utakon. A vékony lamellák további előnye, hogy megbízható fékezést, kiváló gyorsulást és remek kanyarodási képességet biztosítanak havas és jeges úton is, így őrizve meg autója teljesítményét a téli időjárási körülmények között.
TELJESÍTMÉNY NEDVES UTAKON
+ Read More
A nagy befogadóképességű keresztirányú mintaárkok elvezetik a vizet és a hókását a kontakt területről, ezzel kitűnő nedves tapadást biztosítanak anélkül, hogy Önnek le kellene mondania a száraz úton elérhető teljesítményről. Csökkentett aquaplanningi kockázat.

Hol lehet Blizzak abroncsot vásárolni

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

Forgalmazó kereséseForgalmazó keresése
A képen egy Bridgestonene téli abronccsal felszerelt, havas úton haladó fehér autó látható.