Tatabánya

Tatabányai gyárunk

Bridgestone Tatabanya

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. a Bridgestone Corporation, a világ legnagyobb gumiabroncs és gumitermék gyártó vállalatának magyar leányvállalata.

A tatabányai ipari parkban található gyárunk 2008-ban kezdte meg a főleg prémium kategóriás gépjárművekre szánt, nagy sebességindexű személyautó és terepjáró abroncsok gyártását.

Folyamatos fejlesztéseink eredményeként üzemünk az elmúlt 10 évben nemcsak Magyarország egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává, de egyben a Bridgestone Csoport legfiatalabb és a legmodernebb üzemévé vált.

Egyedülálló technológiával gyártunk

Bridgestone Tatabanya 

A világ műszaki élvonalába tartozó gyártástechnológiával dolgozunk. Gyárunkban a BIRD-X technológiát alkalmazzuk, amely emberi kéz érintése nélkül gyártja a gumiabroncsokat, új gyárrészlegünkben pedig a díjnyertes EXAMATION digitális gyártástechnológiával készülnek a gumiabroncsok. Ezt a technológiát Japán után Európában szintén tatabányai üzemünkben alkalmazta először vállalatunk. A Bridgestone 180 gyára közül a világon elsőként nálunk helyezett üzembe Tandem Mixert, amellyel jobb, egyenletesebb minőségű gumi alapanyagot állíthatunk elő és egyedülálló a 70.000 darab abroncs szállítását és raktározását végző, teljesen automatizált végellenőrző és palettázó rendszerünk is.

Folyamatosan fejlődünk

Bridgestone Tatabanya

Tatabányai gyárunk folyamatosan fejlődik! 2017. október 26-án Orbán Viktor miniszterelnök úr részvételével avattuk fel 85 milliárd forintos beruházással létrehozott új gyáregységünket.

A beruházással tatabányai üzemünk alapterülete 47.200 m2-ről 144.400 m2-re, gyártókapacitásunk pedig évi 1,8 millióról 3,6 millió abroncsra bővült, amit 2020-ra évi 7,2 millió darabra növelünk. A gyárbővítésről szóló kisfilmünket itt tekintheti meg.

Miért jó a Bridgestone Tatabányánál dolgozni?

Bridgestone Tatabanya 

Vállalatunk Komárom-Esztergom megye egyik legnagyobb foglalkoztatója. Jelenleg több mint 1.200 munkatársunk van, akik számára versenyképes jövedelmet és kiemelt juttatásokat biztosítunk.

A fizikai munkakörökben dolgozók számára alakítottuk ki a Bridgestone Munkavállalói Karrierprogramot, amelynek legfontosabb eleme egy olyan progresszív bérezési- és előmeneteli rendszer, amely lehetővé teszi, hogy kollégáink, szakmai fejlődésük függvényében, 3 év alatt akár 40 százalékkal is növelni tudják keresetüket. A versenyképes jövedelem mellett munkatársaink 360.000 forint éves cafeteriát kapnak, amelyhez havonta 10.000 forint értékű étkezési hozzájárulást, a munkába járáshoz pedig ingyenes buszjáratot, vagy bérlettámogatást is biztosít vállalatunk.

Munkatársainktól többet is megtudhat arról, miért érdemes még a Bridgestone Tatabányánál dolgozni.

 

 

 

Jelentkezzen hozzánk most!

Karrierlehetőségek

Tekintse meg a gyáravató eseményünk összefoglalóját!Fontos dokumentumok

Eves szakreferensi riport 2018 EN

Eves szakreferensi riport 2018 HU

Eves szakreferensi riport 2019 EN

Eves szakreferensi riport 2019 HU

Eves szakreferensi riport 2020 EN

Eves szakreferensi riport 2020 HU