Tatabánya

Tatabányai gyárunk

Bridgestone Tatabanya

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. a Bridgestone Corporation, a világ legnagyobb gumiabroncs és gumitermék gyártó vállalatának magyar leányvállalata.

A tatabányai ipari parkban található gyárunk 2008-ban kezdte meg a főleg prémium kategóriás gépjárművekre szánt, nagy sebességindexű személyautó és terepjáró abroncsok gyártását.

Folyamatos fejlesztéseink eredményeként üzemünk az elmúlt 10 évben nemcsak Magyarország egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává, de egyben a Bridgestone Csoport legfiatalabb és a legmodernebb üzemévé vált.

Egyedülálló technológiával gyártunk

Bridgestone Tatabanya 

A világ műszaki élvonalába tartozó gyártástechnológiával dolgozunk. Gyárunkban a BIRD-X technológiát alkalmazzuk, amely emberi kéz érintése nélkül gyártja a gumiabroncsokat, új gyárrészlegünkben pedig a díjnyertes EXAMATION digitális gyártástechnológiával készülnek a gumiabroncsok. Ezt a technológiát Japán után Európában szintén tatabányai üzemünkben alkalmazta először vállalatunk. A Bridgestone 180 gyára közül a világon elsőként nálunk helyezett üzembe Tandem Mixert, amellyel jobb, egyenletesebb minőségű gumi alapanyagot állíthatunk elő és egyedülálló a 70.000 darab abroncs szállítását és raktározását végző, teljesen automatizált végellenőrző és palettázó rendszerünk is.

Folyamatosan fejlődünk

Bridgestone Tatabanya

Tatabányai gyárunk folyamatosan fejlődik! 2017. október 26-án Orbán Viktor miniszterelnök úr részvételével avattuk fel 85 milliárd forintos beruházással létrehozott új gyáregységünket.

A beruházással tatabányai üzemünk alapterülete 47.200 m2-ről 144.400 m2-re, gyártókapacitásunk pedig évi 1,8 millióról 3,6 millió abroncsra bővült, amit 2020-ra évi 7,2 millió darabra növelünk. A gyárbővítésről szóló kisfilmünket itt tekintheti meg.

Miért jó a Bridgestone Tatabányánál dolgozni?

Bridgestone Tatabanya 

Vállalatunk Komárom-Esztergom megye egyik legnagyobb foglalkoztatója. Jelenleg több mint 1.200 munkatársunk van, akik számára versenyképes jövedelmet és kiemelt juttatásokat biztosítunk.

A fizikai munkakörökben dolgozók számára alakítottuk ki a Bridgestone Munkavállalói Karrierprogramot, amelynek legfontosabb eleme egy olyan progresszív bérezési- és előmeneteli rendszer, amely lehetővé teszi, hogy kollégáink, szakmai fejlődésük függvényében, 3 év alatt akár 40 százalékkal is növelni tudják keresetüket. A versenyképes jövedelem mellett munkatársaink 360.000 forint éves cafeteriát kapnak, amelyhez havonta 10.000 forint értékű étkezési hozzájárulást, a munkába járáshoz pedig ingyenes buszjáratot, vagy bérlettámogatást is biztosít vállalatunk.

Munkatársainktól többet is megtudhat arról, miért érdemes még a Bridgestone Tatabányánál dolgozni.

 

 

 

Jelentkezzen hozzánk most!

Karrierlehetőségek

Tekintse meg a gyáravató eseményünk összefoglalóját!Fontos dokumentumok

Eves szakreferensi riport 2018 EN

Eves szakreferensi riport 2018 HU

Eves szakreferensi riport 2019 EN

Eves szakreferensi riport 2019 HU