Teher- és buszabroncsok

Fedezze fel a teljes termékcsaládot!

A képen egy áruszállító flotta látható oldalról, amint Bridgestone teherautó-abroncsokkal halad.

Hosszútáv

Teherabroncsok hosszú távú szállításhoz
A Bridgestone országúti abroncsai segítenek az üzemanyag-fogyasztás, a szénkibocsátás és a flotta összköltségeinek csökkentésében kompromisszumok nélkül.

Sokoldalúság

Teherautó-abroncsok regionális szállításhoz
A Bridgestone sokoldalú abroncsai a legújabb technológiák által az alkalmazások széles skálájához biztosítják a kitűnő futásteljesítményt, tapadást és tartósságot.

Városi autóbusz

Buszabroncsok városi használatra
A Bridgestone városi abroncsai megbirkóznak a városi kihívásokkal, a kiszámíthatatlan terheléstől a folyamatosan megálló és elinduló forgalomig, kényelmes használatot biztosítva.

Autóbusz

Abroncsok távolsági buszokra
A Bridgestone távolsági buszokon használható négyévszakos abroncsok kényelmes élményt nyújtanak mind a vezetőnek, mind a hosszú útra induló utasoknak.

Duravis R002

FEDEZZE FEL A BRIDGESTONE DURAVIS R002 TERMÉKCSALÁDJÁT!

7,5 - 12 t tehergépjármű

Teherabroncsok települések közötti és településen belüli szállításhoz
A Bridgestone kis- és közepes teherautókon használható abroncsai biztosítják azt a sokoldalúságot és tartósságot, amelyre a vállalkozásoknak szükségük van.

Enyhe terep/utcai

Teherabroncsok vegyes szállításhoz
A Bridgestone közepes terepre szánt abroncsai építőipari és mélyépítési szállítási feladatokra alkalmasak. Ezek az abroncsok kiváló tapadást, futásteljesítményt biztosítanak.

Durva terep/utcai

Teherabroncsok burkolatlan munkaterületekre
A Bridgestone szélsőséges terepre szánt abroncsai ideálisak építkezéseken, bányákban és kőfejtőkben. Ezek az abroncsok ideálisak nagy terhek kezeléséhez nehéz körülmények között.

Téli

Abroncsok különböző téli körülményekhez
A Bridgestone téli abroncsai kitűnő teljesítményt, kényelmet és pontos úttartást biztosítanak, így a sofőrök nehéz körülmények között, havas és jeges úton is nyugodtak lehetnek.

Ecopia H002

FEDEZZE FEL A BRIDGESTONE ECOPIA H002 TERMÉKCSALÁDJÁT!

A következők is érdekelhetik:

A kép olyan flottákat mutat, melyeknél előnyös volna a Bridgestone Total Tyre Care mobilitási megoldása.

Total Tyre Care

Önnek mint flottaüzemeltetőnek folyamatosan maximalizálnia kell a flotta teljesítményét, miközben a költségeket is kézben kell tartania. Fedezze fel, hogyan járulhat hozzá a teljes körű abroncsszolgáltatás a teljes tulajdonlási költség csökkentéséhez!
Olvasson többet
A kép egy olyan flottát mutat, mely a Bandag újrafutózott abroncsaival halad egy főúton, szép tájjal a háttérben.

A Bandag újrafutózási megoldásai

A világ legmegbízhatóbb futózási megoldások beszállítója, a Bandag, 60 évnyi ipari tapasztalatát ötvözi a biztonság és megbízhatóság melletti kompromisszummentes elkötelezettségével.
Olvasson többet
A képen áruszállító flotta járművei láthatók egy sorban, a Bridgestone OE abroncsaival felszerelve.

Eredeti Gyári Szerelés

A Bridgestone OE (eredeti gyári szerelés) abroncsai a teherautók és buszok egyedi sajátosságait támogatva segítik elő azok kitűnő teljesítményét. Nézze meg a Bridgestone legújabb, közepes és nagy igénybevételű szállítójárművekhez tervezett OE abroncsait.
Olvasson többet

KERESKEDŐ KERESÉSE

Irányítószám vagy település megadásával kereshet forgalmazót

A képen két ember látható, akik a Bridgestone mobilitási megoldásával ellenőrzik teherautójukon a Bridgestone abroncsokat.