Fuelcare

Ismerje meg a Fuelcare megoldásunkat az üzemanyag-fogyasztás, a CO2-kibocsátás és a flottája teljes fenntartási költségének csökkentése érdekében.

A képen egy Bridgestone FuelCare üzemanyag-kezelő eszközt használó, autópályán haladó kamion látható.
Ismerje meg, hogy a cég abroncspolitikája hogyan befolyásolja az üzemanyag-fogyasztást
Találja meg az broncsokra és az üzemanyagra fordított kiadások ideális egyensúlyát
Csökkentse az üzemanyag-számláit, a teljes fenntartási költséget és a széndioxid-kibocsátást akár 10%-kal

Így segíti Önt a Fuelcare

A képen a FuelCare táblagép és szimulátor látható.

Betekintés a gumiabroncsok teljes fenntartási költségébe

A flották akár 20-szor többet költenek üzemanyagra, mint abroncsokra. Az abroncsok jelentős mértékben befolyásolják az üzemanyag-költségeket. A Fuelcare kimutatja, hogy az abroncsok miként befolyásolják a flotta üzemanyag-fogyasztását, és mit tehet Ön a maximális megtakarítás érdekében.
A képen a Duravis R002 és az Ecopia H002 típus látható.

A megfelelő választás az Ön tevékenységéhez

Legyen szó alsóbbrendű utakon megtett rövidebb utakról vagy hosszabb, több lerakós nemzetközi szállításról, a kategóriájukban legjobb mutatókkal rendelkező abroncsainkkal a biztonság fenntartása mellett csökkentheti az üzemanyag-költségeket. A Fuelcare-rel az utazási minták és a műveletek alapján mindegyik járműhöz ki tudja választani az optimális abroncsot.
A képen egy autópálya-benzinkútnál álló, flottába tartozó kamion látható, naplementével a háttérben.

Kövesse nyomon az üzemanyag-takarékosságot

A Fuelcare a telematika és a működési adatok alapján előrejelzi, felügyeli és számszerűsíti az elérhető üzemanyag- és CO2-megtakarítást. Az abroncsokhoz köthető, elérhető megtakarítások kiszámításához a rendszer figyelembe veszi az olyan szempontokat, mint a sebesség, a gyorsulás és a hegymenet.
A kép a flottába tartozó gumiabroncsokhoz kapcsolódó követési, karbantartási és kezelési funkciókat mutatja.

Proaktív abroncskarbantartás

A proaktív karbantartás fontos a gumiabroncsok üzemanyag-megtakarításra gyakorolt hatásának fenntartásához. A Bridgestone 2100 partnerből álló szervizhálózata és a Tirematics megoldások teljeskörű megoldást kínálnak ahhoz, hogy az abroncsai kiváló teljesítményt nyújthassanak.
Webfleet – A képen egy flottamenedzser látható, amint éppen a Webfleet megoldásokból származó adatokkal dolgozik.

Tegye még értékesebbé a rendszerét

Az abroncs-kezelési megoldásokon túl a Fuelcare lehetőséget kínál arra, hogy a WEBFLEET révén még takaríthasson meg a vezetési magatartás, az útvonaltervezés és az üzemanyag-felhasználás automatikus nyomon követésével. A teljeskörű megoldásunk a beruházás maximális megtérülését és a lehető legmagasabb szintű kényelmet biztosítja.