A Bridgestone Bandag mintázatú termékcsaládjának piacra dobását jelentette be, amely pontosan megfelel a Bridgestone kiváló közúti és terep abroncsainak, ami szenzációs beruházás védelmet jelent kopásnak erősen kitett szállítások területén működő flották számára. A Bandag és a Bridgestone fúziója egyesíti az újrafutózás területén összegyűjtött fél évszázados tapasztalatokat a nagy abroncs gyártó csúcstechnológiai fejlesztéseivel. Ez az új, izgalmas vállalkozás lehetővé teszi a Bridgestone számára Bandag mintázatok gyártását és a Bridgestone új abroncsokhoz hasonló minőség, teljesítmény és megjelenési forma biztosítását.

Robosztus, szívós és úgy néz ki mint az új

Az új Bandag L355 (E) tapadó mintázat, az M748 (E) tréler mintázat és az M840 (E) általános pozíciójú mintázat közös jellemzője a rendkívüli ellenállás bemetszésekkel és letöredezéssel szemben. A Bandag termékek most profitálhatnak a Bridgestone terep abroncsokkal kapcsolatos óriási tapasztalataiból és olyan forradalmi, új gumi keveréket fejlesztett ki, amely a legdurvább felületekhez is alkalmas. A mintázott gumi és a megerősített vállak az értékes abroncs szerkezetet megvédik az éles tárgyaktól, miközben az extra mélységű mintázat növeli az abroncs élettartamát még a legszigorúbb alkalmazási környezetben is. A három új Bandag mintázat konstrukció a Bandag ECL platform tipikus görbült szakaszát jeleníti meg. Ez azt jelenti, hogy a Bandag L355 (E), az M748 (E) avagy az M840 (E) újrafutózás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a megfelelő eredetitől.

Megbízhatóság és takarékosság

A közút/terep szegmens nagyrészt az abroncs mintázaton alapszik a gazdaságosság és tartósság optimalizálásával. Sok flotta tulajdonos, aki a járműveket kopás-intenzív utakon vagy terepen üzemelteti, értékeli a minőségi, új Bridgestone abroncsokat és az elővulkanizált újrafutózást. Ennek eredményeként a három Bridgestone konstrukció, amelyet a Bandag bocsát ki, biztosan vonzó lesz azon flotta tulajdonosok számára, akik a teljes abroncs élettartamon optimális megbízhatóságot szeretnének és abroncs beruházásaikat tovább szeretnék vinni.