Az új abroncsokat robosztusra és sokoldalú használatra tervezték, amelyek széles üzemi feltételek mellett  nagy teljesítményűek és hosszú élettartamúak. Az új  R-STEER 001 és R-DRIVE 001 abroncsok a egyik napról a másikra változó flotta üzemeltetési feltételek és a regionális alkalmazásban jelentkező, az autópálya vezetéstől a terep használatig terjedő,  vegyes felhasználásra adnak választ. Ez a "regionális" szegmens, amely a teljes kamion abroncsok 42%-ára rúg különböző típusú járműveket fed le - általános teher járművek, tartálykocsik, hűtőkamionok, buszok és speciális területek, úm. a faipari és hulladék szállítások - ami csak fokozza a feltételek diverzitását. A piaci igények kielégítésére a Bridgestone kifejlesztette a robosztus, változatos feltelekhez szolgáló és a teljesítmény és a biztonság csökkenése nélkül széles körben használható R-STEER 001 és R-DRIVE 001 abroncsait.   Ezek alkalmasak az alacsonyabb nyomás és a túlterhelések elviselésére  - amit egy Bridgestone felmérés a mai változó üzemi feltételek mellett szokásos viselkedésmódnak nevez.

Hosszabb élettartam és jobb újrafutózási potenciál

Az  R-STEER 001 és R-DRIVE 001 abroncsokat 50-1000 km-es utakra tervezték, 50% használati/használaton kívüli időkkel olyan felhasználóknak, akik javítani kívánják a futásteljesítményt és kilométer költséget.

A teljesítmény tulajdonságok a hosszú élettartamot és a kiegyensúlyozott gördülési ellenállás koefficienst, az R-DRIVE 001 kiváló tapadását,  a maximális újrafutózási potenciállal rendelkező, nagyon tartós köpenyt, valamint jobb újrahornyolási potenciált jelent a megelőző R297-hez és M729 -hez képest.

Exkluzív keverék technológia

Az ilyen teljesítmény szintek eléréséhez a Bridgestone mérnökei a cég saját  NanoPro-Tech™ keverékét használják, ami az abroncs forgása közben csökkenti a felső keverék energia veszteségét. A csökkent energia veszteség alacsonyabb gördülési ellenállást ereményez , ami garantálja a tartósságot és kopási ellenállást a teljesítmény veszélyeztetése nélkül.

Related Tyres