A Bridgestone felvette ezt a kesztyűt és bemutatta, hogy a kamion flotta üzemeltetőknek nem csupán az árra, hanem a teljes abroncs élettartamra vonatkozó kilométer költségre is koncentrálniuk kell. A Total Tyre Life program kulcsa az abroncs élettartamának lehető leghosszabbra növelése és ezzel a kilométer költségek csökkentése a teljes életciklusban.

Utoljára a köpeny készül el ...

A ciklus a kiváló Bridgestone új kormányozható, meghajtott és tréler tengely kamion abroncsokkal kezdődik és a legfejlettebb technológiát alkalmazza a teljesítmény és a biztonság veszélyeztetése nélkül.  A Waved Belt és a Turn-In-Ply két korszerű Bridgestone technológia, ami javítja a stabilitást és a köpeny tartósságát, hosszú élettartamot biztosít és ideális viszonyokat teremt az újrafutózáshoz.

... optimális újrafutózáshoz

A világ legmegbízhatóbb elővulkanizált újrafutózási eljárásának alkalmazásával a Bandag hálózat franchise a flották köpeny készleteit veszi át és az abroncsnak egy második, sőt gyakorta harmadik életet ad annak. A vevők számára előny, hogy a Bandag újrafutózás hasonló abroncs tulajdonságokat biztosít, de jelentősen csökkenti a költségeket és az új kamion abroncsokhoz képest 30%-kal alacsonyabb kilométer költségeket eredményez. Az újrafutózott abroncsok gyártása környezeti előnyökkel is jár, kevesebb erőforrást használ fel és 30%-kal alacsonyabb karbon emissziót okoz mint az új abroncsok gyártása.

A Bridgestone nagy minta választékot fejlesztett ki az újrafutózáshoz, ami az Európában előforduló minden feltételt lefed.  Az egyenlően fontos partner,a Truck Point-tal - a legnagyobb független össz-európai kamion abroncs hálózat, amely 29 országban 2400 alkalmazottat foglalkoztat - a Bridgestone képes biztosítani a szükséges szervizt, monitorozást és tanácsadást a közúti Bridgestone kamion abroncsok hosszú élettartamának biztosításához.

“A Teljes Abroncs Élettartam segítségével segítjük a flotta tulajdonosokat az élettartam megnövelésére és a kilométer abroncs költség csökkentéséhez az abroncs teljes élettartamán" mondta Harald Van Ooteghem,  Bridgestone Europe Kereskedelmi Üzleti Egység Piac Tervezés menedzsere. .

Számolja ki a megtakarítást a  www.totaltyrelife.eu  segítségével.