A Bridgestone az R168PLUS-szal feszegeti az abroncs élettartam és teljesítmény határait; rendkívüli repedési ellenállást kínál alacsonyabb gördülési ellenállás és hosszabb élettartam mellett. "Az új R168PLUS mindazt biztosítja, amit egy mai flotta igényel regionális műveleteihez: tartós köpeny, és magas futásteljesítmény potenciál a teljes abroncs élettartam költségek csökkentéséhez, amit az alacsonyabb üzemanyag költségek érdekében alacsonyabb gördülési ellenállással kombinál" jelentette ki Harald van Ooteghem, a Bridgestone Europe Kereskedelmi Marketing Tervezés vezető menedzsere.

Abszolút teljesítmény

Az egyre kedvezőbb kilométer költségek iránti igény a Bridgestone mérnökeit  nagyteljesítményű keverék és robosztus köpeny konstrukció révén, egy rendkívüli tartóssággal bíró abroncs kifejlesztésére ösztönözte. Az R168PLUS abroncs a  legkorszerűbb megerősített keverék technológiát testesíti meg, ami nagyobb teljesítményt és jobb kopás elleni ellenállást jelent. A szélesebb felső öv jobb védelmet biztosít a behatolások ellen, míg a speciális mintázat segít elkerülni a kő beragadásokat és nagy ellenállást mutat leszakadásokkal szemben.

Teljes abroncs élettartam

Az R168PLUS robosztus köpeny konstrukcióval rendelkezik, ami ideálissá teszi a "több élet" koncepció megvalósításához - Teljes Abroncs Élettartam, ahogy a Bridgestone képzeli - a korszerű Bandag R168 újrafutózással. A kiváló Bandag újrafutózás nem csupán új abroncs külsőjét kölcsönzi, hanem kiváló minőséggel és magbízhatósággal rendelkezik.

Related Tyres