A Bridgestone bevezette az új 249II EVO Ecopia kormányzott abroncsot, amely minden eddiginél alacsonyabb kilométer költséget* biztosít. Az R249II EVO Ecopia 315/60R22.5 méretben áll rendelkezésre és jelentősen javuló kilométer teljesítmény* mellett lényegesen alacsonyabb egyenetlen kopással rendelkezik, miközben csökkenti a gördülési ellenállást és a flotta számára üzemanyag megtakarítást eredményez.

Jobb kilométer teljesítmény


Az új technológia egyenletesen osztja el az abroncsra ható gyorsító és fékező erőket, így jelentősen csökkenti a szabálytalan kopást. Az optimalizált köpeny vonal és öv feszítés csökkenti a váll bordákon fellépő koptató energiát. Ennek eredményeként nő az abroncs élettartama és lényegesen magasabb futásteljesítmény érhető el. Továbbá, a  korszerű NanoPro-Tech keverékek alkalmazásával a belső súrlódás is csökken, ami az abroncs forgása közben megakadályozza a felső keverékben jelentkező  energia veszteséget; az R249II EVO Ecopia kompromisszumok nélküli választ ad az üzemanyag hatékonyság és a kivételes futárteljesítmény és tartósság problémájára.

Fokozott terhelhetőség

Az innovatív EVO abroncs családhoz csatlakozva az R249II EVO Ecopia Turn - In - Ply technológiával készül, ami erősebb és rugalmasabb abroncs szegélyt biztosít, ami fokozza az abroncs tartósságát és nagyobb terhelést tesz lehetővé. “A flották olyan abroncsokat igényelnek, amelyek igen tartósak és a lehető legnagyobb üzemanyag megtakarítást eredményezik. Éppen ez az amit az  R249II EVO Ecopia kínál" mondja Harald van Ooteghem a Bridgestone Europe Piaci Tervezési menedzsere.

Related Tyres