A Bridgestone nemcsak a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumigyártója, de az építőipar, a gépi földmunkák és a szállítmányozás számára is kimagasló teljesítményű termékeket állít elő. Így büszkén mutatjuk be az On/Off termékcsaládunk legújabb tagjait, amelyek a Bridgestone-tól már megszokott kimagasló teljesítményt, tartósságot és kopásállóságot biztosítják ügyfeleinknek. A Bridgestone M-STEER 001, M-DRIVE 001 and M-TRAILER 001 abroncsokra rábízhatja a legkeményebb munkát is, tereptől és útviszonyoktól függetlenül, a közúton és a munkaterületen egyaránt.

Kimagasló kopásállóság és hatékonyság, az iparági elvárásoknak megfelelően

A Bridgestone legújabb On/Off termékcsaládjának gumiabroncsai aszfalton, kavicsúton, homokos terepen és csúszós sárban is egyaránt kimagasló teljesítményre képesek, tartós kialakításuk révén pedig ellenállnak az éles és szilánkos vágásoknak, és egyéb munkaterületi sérüléseknek. Az új On/Off abroncsok ezen túlmenően nemcsak remek kopásállósági értékekkel rendelkeznek, de kimagasló vonóerőt és tapadást biztosítanak. Ez létfontosságú annak érdekében, hogy az abroncsok az iparági operátorok által elvárt teljesítményt hozzák, akik egyre gyakrabban dolgoznak puha, vagy közepesen puha terepen, így építkezési területeken és földmunkákban.   

“Valamennyien büszkék vagyunk az új On/Off termékcsaládunkra. Ezek az abroncsok remek kopásállósággal és alacsony fogyasztási értékekkel rendelkeznek, így pontosan ott és akkor teljesítenek, ahol és amikor a legnagyobb szükség van rá. Új abroncsaink ráadásul most tartósabbak, mint valaha” – mondta Harald Van Ooteghem, a Bridgestone kamion- és buszabroncs üzletágának vezető menedzsere.  

Az új On/Off termékcsalád 2016 áprilisától már kapható; kormányzott tengelyre 315/80R22.5 méretben, hajtott tengelyre 13R22.5 és 315/80R22.5 méretben, valamint pótkocsi tengelyekre 285/65R22.5 méretekben. Hajtott és kormányzott tengelyre még idén a 295/80R22.5 méret is elérhető lesz. 

Hosszú abroncs élettartam, kevesebb üres üzemóra

Az STEER 001, M-DRIVE 001 and M-TRAILER 001 abroncsok tervezésénél, kialakításának és tesztelése során a Bridgestone a legmodernebb On/Off technológiákat használta fel, így abroncsaink kimagasló kopásállósággal bírnak; egyes operátorok már most 20%-kal megnövekedett menetidőt jeleztek a korábbi Bridgestone termékcsalád tagjaihoz képest. Az innovatív tervezési technológia révén kiváló tartóssági tulajdonságokkal bírnak, így az üres üzemórák száma is csökkent, ezzel pedig nemcsak az operátorok napi költségkiadásai csökkennek, de egyben vállalkozásuk versenyképessége is javul.    

A Bridgestone kiemelt fontossággal kezeli a járművezető biztonságát is. Így új On/Off abroncsaink az M+S és az Alpine jelöléseket is megkapták, vagyis még extrém téli viszonyok között is biztonságosan használhatóak. 

A Bridgestone Total Tyre Life programja

A Bridgestone legújabb On/Off termékcsaládjának tagjait úgy terveztük, hogy kiegészítsék a Bandag prémium újrafutózott On/Off abroncs termék portfolióját. Ezen túlmenően a Bandag M-Drive 001 és a Bandag M-TRAILER 001 abroncsok 2016 végétől szintén kaphatóak lesznek, így a gépkezelők egy kilométerre számolt abroncsköltségei tovább csökkennek majd.  

A világ vezető gumiabroncs- és gumigyártó vállalataként a Bridgestone olyan technológiai termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek a szállítmányozó iparági szereplők fontos problémáira nyújtanak megoldást: vagyis olyan prémium abroncsokat gyárt, amelyek a kimagasló közlekedésbiztonsági jellemzőik mellett remek tartóssággal és teljesítménnyel bírnak, és amelyek élettartamát a Bandag újrafutózott abroncsai révén tovább növeli, ezzel segítve a flottaüzemeltetők munkáját az egy kilométerre jutó költségek csökkentésében. A Bridgestone Total Tyre Life programja ezt a megoldási csomagot nyújtja. 


További információ kérhető: 

Boros Panna / Tóth Csaba Gábor
Premier Kommunikációs Iroda
Tel: 1/483-1860; 30/915-9002
Email: sajto@premiercom.hu 

Károlyi Kata
Bridgestone Magyarország Kft.
Tel.: 430-2796
E-mail: Katalin.KAROLYI@bridgestone.eu