A Bandag M-DRIVE 001 abroncsokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az építőipar, mélyépítés és a többi on/off felhasználás kihívásainak és változatos terep- és időjárási viszonyok között is nagyobb legyen a futásteljesítményük, ugyanakkor az élettartamuk is hosszabb legyen, csökkentve ezzel a flottakezelők és operátorok egy kilométerre vetített költségeit.

Hosszantartó teljesítmény

A hajtott tengelyre szerelt prémium Bridgestone M-DRIVE 001 on/off abroncs új Bandag mintázata ellenáll az on/off környezetek zord körülményeinek, kiváló futásteljesítményt és ellenállóképességet kínál a sérülésekkel szemben, továbbá kiváló öntisztító képességekkel bír és jobb tapadást biztosít még egyenetlen talajon is. Közúton az M+S jelölésű Bandag M-DRIVE 001 optimalizált mintázata maximális biztonságot és kényelmet kínál, még a leghavasabb téli napokon is.

Harald Van Ooteghem, a teher- és buszabroncs üzletág vezetője szerint: “Az abroncsok bármilyen közlekedési forma hatékonysága szempontjából meghatározó szereppel bírnak. Az on/off használatban, ahol is az abroncsoknak egyszerre kell biztosítani a közúti közlekedés biztonságosságát valamint megfelelni az off road körülmények jelentette igénybevételnek, a flottakezelőknek valóban hosszú élettartamú abroncsokra van szükségük. Az új Bandag M-DRIVE 001 futózott abroncsok ezt biztosítják: maximalizálják az értékes vázszerkezet élettartamát, ugyanakkor nem kell kompromisszumot kötni a biztonság, tartósság vagy vonóerő terén. Az üzemeltetők így mindkét területen a legjobbat kapják, így a lehető leghosszabb ideig képesek használni abroncsainkat.”

Új, innovatív technológia

A Bandag M-DRIVE 001 abroncsok mögött a Bridgestone által kifejlesztett legkorszerűbb gyártási technológia áll. A kifejezetten erre a célra tervezett anyagösszetétel és innovatív mintázat egyedülálló, hosszan tartó és költséghatékony teljesítményt biztosít. Az egyirányú mintázat és blokkok összekötése például optimalizálja a blokkok merevségét és hosszabb élettartamot biztosít az abroncsnak. A blokkokat pedig úgy alakították ki, hogy téli körülmények között és nedves úton is kiváló kezelhetőséget kölcsönözzenek az abroncsoknak, ugyanakkor kiváló vonóerőt adjanak át terepen is. A Bandag M-DRIVE 001 egyik legfontosabb jellemzője azonban az ellenálló képesség, a becsípődéses, éles vagy szilánkos vágásokkal szemben, az abroncsok teljes élettartama során.

Széleskörű alkalmazhatóság

Az új Bandag M-DRIVE 001 mintázat ideális megoldás, a Bridgestone M-DRIVE 001 abroncsok élettartamának és teljesítményének meghosszabbítására. Használható más prémium karkaszok újrafutózására is, 13R22.5, 295/80R22.5 és 315/80R22.5 méretben, lefedve így a piacon elérhető leggyakoribb on/off járműveket.

A Bandag termékekről bővebben: www.bandag.eu

Médiainformációk: Colin Hensley: +32 475 97 63 07 colin.hensley@bridgestone.eu

A Bridgestone EMEA-ról (Európa, Közel-Kelet, Afrika)

A brüsszeli székhelyű Bridgestone EMEA a világ legnagyobb gumitermék és gumiabroncs vállalata, a tokiói székhelyű Bridgestone Corporation fontos regionális leányvállalata. A Bridgestone EMEA több mint 18 200 alkalmazottal egy K+F központot, 14 gumigyárat és irodát működtet több mint 60 országban. A Bridgestone EMEA prémium gumiabroncsait Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és a világ más országaiban is forgalmazzák.

További információk a Bridgestone Europe-ról awww.bridgestone.eu, www.bridgestonenewsroom.eu weboldalon, illetve a Facebook, Twitter, Instagram és YouTube oldalainkon találhatók.


Az új bandag m-drive 001 abroncsok tovább feszegetik az on/off szegmens határait