Utunk Tokióig

A Bridgestone az egyetlen olyan világszintű olimpiai és paralimpiai partner, amelynek globális központja Tokióban található, ezért minden szempontból a legjobbat hozzuk majd ki ebből a rég várt látványosságból. Hihetetlenül büszkék vagyunk nagyköveteinkre, akik mindennap ösztönöznek minket a folyamatos kemény munkájukkal, odaadásukkal és kitartásukkal, amelyek elvezettek egészen eddig a pillanatig. Megtiszteltetés számunkra, hogy ők is a Bridgestone csapatának részét képezik.

Sok sikert kívánunk minden, a Tokió 2020 olimpián versenyző nagykövetünknek.

Bridgestone nagykövet Gregorio Paltrinieri fejest ugrik az úszómedencébe a startkőről

Olimpiai játékok éve. Olimpiai játékok hirdetés.

Senki sem születik olimpikonnak. Nem csak erő és sebesség, hanem összpontosítás és kitartás is szükséges ehhez. A Bridgestone tudja ezt. Figyelemmel kíséri őket, segít nekik abban, hogy véghezvigyék és követhessék az álmaikat, történjék bármi.

Megtekintés most
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt

A kulisszák mögött. Nagykövetünk nagyon élvezte az olimpiai játékok tévéreklámjának forgatását 2019 végén. Úgy érezte, hogy ez valóban bemutatja élsportolói útját, és élvezte, hogy a részese lehet. Majdnem annyira, amennyire mi élveztük nézni ezt.

Büszkén segítünk a lehető legjobb olimpiai játékok megrendezésében

Világító olimpiai gyűrűket ábrázoló szobor és tűzijáték

Hozzájárulásunk a Tokió 2020 olimpiai játékokhoz

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy segíthetünk megrendezni az egyik leggazdaságosabb és legfenntarthatóbb olimpiai játékokat a sportolóink, a rajongók és a szervezőváros számára. Saját termékeinkkel szereljük fel a Tokió 2020 flotta minden egyes járművét, továbbá több ezer önkéntesünk is besegít.

A Tokió 2020 Aquatics Center szimulált képe

Fejlett földrengésvédelem

A Bridgestone gumiszakértőként segít földrengésbiztos helyszíneket biztosítani a Tokió 2020 olimpiai és paralimpiai játékokhoz. A szeizmikus rengéscsillapító technológiát új, állandó szerkezeti elemeknél alkalmaztuk azon épületeknél, amelyek az úszásnak, búvárkodásnak, műúszásnak, röplabdának és kerekesszékes kosárlabdának adnak majd otthont.

További részletek
Akadálymentes buszjárat

Akadálymentes buszjárat

A Bridgestone egy japán csoporttal új szegélykő kialakításán dolgozik, amellyel a buszok közelebb tudnak húzódni a járdához. A járdaszerkezet kialakítása tartalmaz egy speciálisan tervezett lejtőt, ami jobban idomul a gumiabroncs alakjához, csökkentve a gumiabroncs oldalfalának kopását és rezgését.

További részletek

TÖRTÉNJÉK BÁRMI, KÖVESSE AZ ÁLMÁT

Senki sem születik olimpikonnak. Olimpikonná válni kell. Nem csak erő és sebesség kell ehhez, ennél sokkal többről van szó. Abszolút hangsúlyt fektetnek az álmaik felé vezető útra. Évtizedek óta figyelemmel kísérjük és elismeréssel adózunk a pályán lévőknek. Bárhová is viszi őket az útjuk, bármilyenek is a feltételek, ez a mi szenvedélyünk. Tehát bármit is szeretne elérni, legyen az olimpiai dicsőség vagy mindennapi cél, folytassa. Maradjon önmaga. Történjék bármi, kövesse az álmát.

FILM MEGTEKINTÉSE
Úszó a nyílt vízben