Tyre Talk

Áremelkedést jelentett be a Bridgestone minden abroncsára

A növekvő alapanyagárak miatt a Bridgestone Europe kategóriánként átlagosan 8%-os áremelést jelentett be a személyabroncsai, a kisteherautó abroncsai, a SUV (sportcélú haszonjármű) abroncsai, illetve a motorkerékpár abroncsok vonatkozásában. Az áremelés valamennyi márkára kiterjed. A nyári abroncsokért 2017. április 1-jétől kell magasabb vételárat fizetni, a téli abroncsok pedig 2017. május 1-jétől kerülnek majd többe.

A Bridgestone továbbra is szorosan figyelemmel kíséri az alapanyagárak alakulását, hogy ezután is innovatív gumiabroncsokat és szolgáltatásokat fejleszthessen ki ügyfelei számára. 


Sajtókapcsolat: 

Colin Hensley
+32 475 97 63 07
colin.hensley@bridgestone.eu


A Bridgestone EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) – belgiumi központtal – a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumigyártójának, a tokiói székhelyű Bridgestone Corporation kizárólagos tulajdonú leányvállalata. 18 200 főt meghaladó alkalmazotti létszámával a Bridgestone EMEA több mint 60 országban van jelen. Az egész régióban 14 gumiabronccsal és kapcsolódó tevékenységgel foglalkozó üzemet, valamint egy jelentős K+F központot és tesztpályát üzemeltet. A Bridgestone EMEA prémium kategóriás gumiabroncsai kaphatók Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és szerte a világon.

A Bridgestone Europe tevékenységéről további információt talál a www.bridgestone.eu és az www.bridgestonenewsroom.eu honlapokon, vagy kövessen minket Facebook, Twitter, YouTube és Instagram oldalainkon.