Tyre Talk

Bridgestone ítélte oda a „kiváló gyártóI minőség díjat”

„Kiváló Gyártói Minőség Díjjal” ismerte el a General Motors Company (GM) három Bridgestone gumiabroncs gyár, köztük a Bethune-ban, Burgos-ban és Poznań-ban működő egységeink által gyártott abroncsok minőségét. A három gyár minőségbiztosítási vezetői a GM russelsheimi központjában vehették át a díjat 2016. szeptember 16-án.

General Motors and Bridgestone

A „Kiváló Gyártói Minőség Díj” egy globális elismerés. A jelölteknek a GM által meghatározott szigorú minőségi követelménynek kell megfelelniük, ideértve a termékek minőségét, illetve a GM által előírt minőségirányítási rendszerek előírásainak való megfelelést.

"Célunk, hogy a társadalmat kiemelkedő minőséggel szolgáljuk, ezért a GM elismerése különösen nagy megtiszteltetés számunkra" - mondta Christophe de Valroger, a Bridgestone Europe NV/SA elnökhelyettese. "Ez az elismerés nem csak a gyár, de minden, munkatársunk érdeme is, akik elkötelezettek az ügyfeleink igényeinek való megfelelés iránt" – tette hozzá.

A burgos-i és bethune-i Bridgestone gyárak első alkalommal, a poznań-i üzem pedig második alkalommal nyerte el a rangos díjat.